Rampage Crack H11 alınır mı?

Bütçe
1800
Alınmaz, illa kablosuz alıyorsanız daha ucuz seçenek var:

Bu ürün hakkında kötü şeyler söyleniyor ses kasamama durumu&dayanıksızlık uzun ömürlü de olmaz fikrimce, sizin fikriniz nedir?

Bu ürün hakkında kötü şeyler söyleniyor ses kasamama durumu&dayanıksızlık uzun ömürlü de olmaz fikrimce, sizin fikriniz nedir?

Kulaklığın elinde kalmasını istiyorsan alabilirsin. :D

Ama bütçen neye yetiyorsa onu al derim çünkü tecrübeli biri olarak konuşuyorum Havit markasından uzak dur.

Bir kesim öyle derken bir kesimde demiyor. Kullanan tanıdıklarım ürün hakkında memnunlar.
@kediseviyorum kendisi ürünü kullanıyor ve herhangi bir şikayeti olmadı şu ana kadar.

Biraz şans işi ama Rampage alınacağına bunu tercih ederdim.
@Motionless IN White kullanıyordu kendisi de görüşlerini bildirebilir.
İlla kablosuz olacaksa gözümde başka bir alternatif yok. Gidip de beğenmeyen arkadaş başka bir alternatifin varsa belirt, bekliyorum.

Bir kesim öyle derken bir kesimde demiyor. Kullanan tanıdıklarım ürün hakkında memnunlar.
@kediseviyorum kendisi ürünü kullanıyor ve herhangi bir şikayeti olmadı şu ana kadar.

Biraz şans işi ama Rampage alınacağına bunu tercih ederdim.
@Motionless IN White kullanıyordu kendisi de görüşlerini bildirebilir.
İlla kablosuz olacaksa gözümde başka bir alternatif yok. Gidip de beğenmeyen arkadaş başka bir alternatifin varsa belirt, bekliyorum.

Ben biraz daha uzun ömürlü olsun istiyorum ama bu bütçede de fazla bir şey yok bu ikisi dışında.

İlla kablosuz istiyorsanız evet, başka bir alternatif yok. Kablolu isterseniz ona göre öneri yaparız.

Kullanmakta olduğum kulaklık James Donkey 710 dolayısıyla kablo dolaşması yüzünden kablolardan nefret etmeye başladım.

Kullanmakta olduğum kulaklık James Donkey 710 dolayısıyla kablo dolaşması yüzünden kablolardan nefret etmeye başladım.
Hocam merhaba. Bahsedilen kulaklığı kullanıyorum ancak basslarını yetersiz buldum. Bende beyazı var ve görünüşü hoş. Ancak mikrofon kısmı hızlı kirleniyor. Bundan mütevellit siyah rengi daha iyi gider. Basslarını yetersiz görmem dışında şikayetim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı