Rampage direksiyon seti alınır mı?

422470

Hectopat
Sıfır olarak vitesli olanını alacağım bizimkiler alacak daha doğrusu. Dedim onu alacağınıza 2.el Logitech alalım diye ama sıfır da taksit imkanı olduğu için olmaz dediler. Peşin veremezlermiş. Tek seçenek Rampage V900s kalıyor. Logitech'e göre çok kötü ama yine de soracağım alınır mı?

O zaman V900s alıyorum umarım sorun çıkarmaz pişman etmez.

Hocam o çoğu zaman değişiyor nedense. kimisinde sıkıntı çıkmıyor kimisinde çıkmıyor. Rampage biraz o konuda sıkıntılı. Yani idareten alacaksanız ileride değiştirecekseniz alınır.

Hocam o çoğu zaman değişiyor nedense. kimisinde sıkıntı çıkmıyor kimisinde çıkmıyor. Rampage biraz o konuda sıkıntılı. Yani idareten alacaksanız ileride değiştirecekseniz alınır.

Benim yaşadığım tek sorun Forza Horizon 4'te kullanamamistim direksiyonu ama çok da uğraşmadım F1 ve ETS oynadım en çok hiçbir sorun çıkarmadı onlarda da.

Hocam alın fakat çok oynayacaksanız alın bence parası biraz tuzlu geldi bana. Çok oynayan biri değilseniz çok çok daha ucuz Snopy V5H öneririm.

Forza ETS oynarım Forza da 150 saatim var oynarım yani.

Kullanıcıların çoğu zaten Forza'da sıkıntı yaşıyor genelde. İkinci el olabilseydi Driving Force GT fena seçim olmazdı.

DFGT düşündüm ama vitesli olsun istiyorum bir de bütçe 5K olunca vitesli olsun yani.

Hocam Forza SIM tabanlı bir oyun olmadığı için zaten direksiyonla oynayamazsınız.

Fakat ETS de sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…