Rampage direksiyon seti alınır mı?

422470

Hectopat
Sıfır olarak vitesli olanını alacağım bizimkiler alacak daha doğrusu. Dedim onu alacağınıza 2.el Logitech alalım diye ama sıfır da taksit imkanı olduğu için olmaz dediler. Peşin veremezlermiş. Tek seçenek Rampage V900s kalıyor. Logitech'e göre çok kötü ama yine de soracağım alınır mı?

Bende Rampage kulaklık kullanıyorum 2 yıldır hiç sorun çıkarmadı 270TL bir şeydi ama bu 4-5k direksiyon elimde patlasın istemiyorum.
Bu konumda Sosyal'de Rampage ile sorun yaşayan kişilerin konularını örnek verdim bakabilirsiniz. Sağlam bir set değildir ayrıca birçok oyunla da uyumsuz. Kendisini direksiyon seti olarak değil de gamepad veya oyun kontrolcüsü olarak tanıtıyor. Almanızı kesinlikle önermem. İkinci el DFGT veya G27 bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Bu konumda Sosyal'de Rampage ile sorun yaşayan kişilerin konularını örnek verdim bakabilirsiniz. Sağlam bir set değildir ayrıca birçok oyunla da uyumsuz. Kendisini direksiyon seti olarak değil de gampepad veya oyun kontrolcüsü olarak tanıtıyor. Almanızı kesinlikle önermem. İkinci el DFGT veya G27 bakabilirsiniz.

Sanırım DFGT alacağım.

İster seve seve ister sevmeye sevmeye! Rampage direksiyon seti alacaksınız çünkü direksiyon setleri kalitesiz değil hem de aynı kalitedeki ürünleri forumlarda öve öve 5 6 k yaptınız. Rampage ürünleri kullanıyorum kulaklık ve mouse idare eder ama direksiyon seti bana güzel geldi.
5500TL 2 yıllık Logitech g29+shifter aldım ürün taş gibi

Sıfır olarak vitesli olanını alacağım bizimkiler alacak daha doğrusu. Dedim onu alacağınıza 2.el Logitech alalım diye ama sıfır da taksit imkanı olduğu için olmaz dediler. Peşin veremezlermiş. Tek seçenek Rampage V900s kalıyor. Logitech'e göre çok kötü ama yine de soracağım alınır mı?
Hiç kimse tavsiye etmiyor onun yerine 2.el g29 alabilirsiniz .

İster seve seve ister sevmeye sevmeye! Rampage direksiyon seti alacaksınız çünkü direksiyon setleri kalitesiz değil hem de aynı kalitedeki ürünleri forumlarda öve öve 5 6 k yaptınız. Rampage ürünleri kullanıyorum kulaklık ve mouse idare eder ama direksiyon seti bana güzel geldi.
Öve öve dediğiniz global olarak giriş seviyesi sayılan G29. Hadi eski ürünlere baksak G27 ki G27 de çok kaliteli, Rampage denen isminde FB olan ama işleve gelince 0 olan setten daha mantıklı daha da ucuz.

İsterseniz dolap üzerinden taksitli alışveriş yapabilirsiniz.orada belki Logitech bulursunuz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı