Rampage Drop Plus alınır mı?

@jwexkoz Eğer Rampage Drop Plus'ın fiyatı 800 Liraya dayanmış olmasaydı mesela 500 Lira falan olsaydı alınır diyebilirdim. Fakat @gods of 999'nın önerdiği kulaklıktan bile daha pahalı. @gods of 999 açtığınız konuda James Donkey markasını da bu söyleminize dahil etmişsiniz sanırım. Daha önce 240 GB SSD'sini kullandım ve şu anda da 711 model kulaklığını kullanıyorum. Fiyat/performans ürünü olduğu için fiyatına göre değerlendirince ses kalitesi ve mikrofon performansı iyi ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım, 2 yıldır kullanıyorum. Herkes f/p ürünlerinin çoğunda malzeme kalitesinden kısıldığını bilir. Bence fiyatı daha ucuz olduğu sürece f/p dediğimiz ürünler gayet de alınabilir. Drop Plus dediğim gibi ucuz olsaydı alınabilir olurdu. Fakat Asus TUF modelinden daha pahalı olduğu için kesinlikle alınmaz.

@jwexkoz eğer Rampage Drop Plus'ın fiyatı 800 liraya dayanmış olmasaydı mesela 500 lira falan olsaydı alınır diyebilirdim. Fakat @gods of 999'nın önerdiği kulaklıktan bile daha pahalı. @gods of 999 açtığınız konuda James Donkey markasını da bu söyleminize dahil etmişsiniz sanırım. Daha önce 240 GB SSD'sini kullandım ve şu anda da 711 model kulaklığını kullanıyorum. Fiyat/performans ürünü olduğu için fiyatına göre değerlendirince ses kalitesi ve mikrofon performansı iyi ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım, 2 yıldır kullanıyorum. Herkes F/P ürünlerinin çoğunda malzeme kalitesinden kısıldığını bilir. Bence fiyatı daha ucuz olduğu sürece F/P dediğimiz ürünler gayet de alınabilir. Drop Plus dediğim gibi ucuz olsaydı alınabilir olurdu. Fakat ASUS TUF modelinden daha pahalı olduğu için kesinlikle alınmaz.

Dediğim gibi yine marka karşılaştırmışsınız. Bir de fiyat performans dediğimiz ürünlerin olayı ucuz olması değil. Verdiğiniz paraya değmesidir. Şu anki ekonomide maalesef böyle bir şey mümkün değil. Her şey için fazla fazla para veriyoruz.

Dediğim gibi yine marka karşılaştırmışsınız. Bir de fiyat performans dediğimiz ürünlerin olayı ucuz olması değil. Verdiğiniz paraya değmesidir. Şu anki ekonomide maalesef böyle bir şey mümkün değil. Her şey için fazla fazla para veriyoruz.
Hocam performans ve malzeme kalitesi farklı şeyler. Ben markaları karşılaştırmadım. Fiyat/performans ürünlerinin neden alınabileceğini ve neden alınmayacağını açıkladım. Anlamamak için ısrar ediyorsunuz daha fazla bir şey yazmayacağım. Önceki yazdığımı tekrar okuyun bence.

Hocam performans ve malzeme kalitesi farklı şeyler. Ben markaları karşılaştırmadım. Fiyat/performans ürünlerinin neden alınabileceğini ve neden alınmayacağını açıkladım. Anlamamak için ısrar ediyorsunuz daha fazla bir şey yazmayacağım. Önceki yazdığımı tekrar okuyun bence.

"Bence fiyatı daha ucuz olduğu sürece F/P dediğimiz ürünler gayet de alınabilir. "?

"Bence fiyatı daha ucuz olduğu sürece F/P dediğimiz ürünler gayet de alınabilir. "?

Markalar ürettikleri ürünlerle güven kazanırlar değil mi? Ben Rampage ve ASUS markalarının aynı fiyatındaki ve aynı segmentindeki iki ürünü karşılaştırırken performansı geçtikten sonra ikinci kriterim güven olacaktır. Rampage malzeme kalitesi iyi olmayan ve nispeten daha az ömürlü ürünler üretiyorsa ASUS'a göre neden gidip Rampage tercih edeyim? Eğer bunu anlamak için yeterli düzeyde değilseniz size ne söylense tatmin olmazsınız. Başka bir soru veya cevap verilmesi gereken bir şey yazmazsanız sevinirim.

Markalar ürettikleri ürünlerle güven kazanırlar değil mi? Ben Rampage ve ASUS markalarının aynı fiyatındaki ve aynı segmentindeki iki ürünü karşılaştırırken performansı geçtikten sonra ikinci kriterim güven olacaktır. Rampage malzeme kalitesi iyi olmayan ve nispeten daha az ömürlü ürünler üretiyorsa ASUS'a göre neden gidip Rampage tercih edeyim? Eğer bunu anlamak için yeterli düzeyde değilseniz size ne söylense tatmin olmazsınız. Başka bir soru veya cevap verilmesi gereken bir şey yazmazsanız sevinirim.

ASUS'un Rampage'e göre daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama ben size kulaklıkla ilgili bir soru soruyorum. Neden markaları kapıştırıyoruz?

ASUS'un Rampage'e göre daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama ben size kulaklıkla ilgili bir soru soruyorum. Neden markaları kapıştırıyoruz?
Ben buna da cevap verdim. Ses ve mikrofon performansı olarak aynı segment ve yakın performansa sahip ürünler. Zaten YouTube'da incelemeleri var. Buyrun;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Markaları kapıştırmıyoruz. Neden Asus yerine Rampage marka bir ürünün tercih edilmesinin mantıksız olduğunu açıklamaya çalışıyoruz. İlle de Rampage almak istiyorsanız buyrun alın.

Ben buna da cevap verdim. Ses ve mikrofon performansı olarak aynı segment ve yakın performansa sahip ürünler. Zaten YouTube'da incelemeleri var. Buyurun;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Markaları kapıştırmıyoruz. Neden ASUS yerine Rampage marka bir ürünün tercih edilmesinin mantıksız olduğunu açıklamaya çalışıyoruz. İlle de Rampage almak istiyorsanız buyurun alın.

İllaki Rampage alacağım diye bir şey yok. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Başka bir öneriniz varsa da dinlerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı