RTX 3070 mi RX 6700 XT mi?

Bütçe
999999
RX 6900 XT’i bir ara kullandım ve Adobe Media Encoder’da, normal bir NVIDIA karttan çok büyük bir fark görmedim. Ancak After Effects üzerinde edit yapma aşamasında daha yavaş ilerlediğimi fark ettim. Özellikle edit sırasında anlık düzeltmeler yaptığım için AMD kullanırken bazen 5–6 saniye beklemem gerekiyordu. Bu durum sinirimi fazlasıyla bozduğu için dayanamayarak NVIDIA tarafına yöneldim 🙃
Davinci Resolve kullandığım da ben de AMD kullandığım zamanlar pek başım ağrımamıştı. After Effects için bir şey diyemiyorum.

VRAM farkına rağmen 1440p de aynı FPS veriyor oyunlarda editdede üstün.
VRAM'in iyice aştığı ve BF6 gibi oyunlarda FPS artışı gözlemlenebiliyor. Tabi şahsen bende bunu sallamadım ve 3060Ti aldım. Şahsen sizin yerinizde olsam tabi RTX 3080 yada RX 6800 nesillerine kayarım.

DaVinci Resolve kullandığım da ben de AMD kullandığım zamanlar pek başım ağrımamıştı. After Effects için bir şey diyemiyorum.

VRAM'in iyice aştığı ve BF6 gibi oyunlarda FPS artışı gözlemlenebiliyor. Tabii şahsen bende bunu sallamadım ve 3060 Ti aldım. Şahsen sizin yerinizde olsam tabii RTX 3080 ya da RX 6800 nesillerine kayarım.

AMD kullanirken cok kez DaVinci Resolve kullanmaya calistim ama bana gore degil cok zor geldi 😅

AMD kullanirken cok kez DaVinci Resolve kullanmaya calistim ama bana gore degil cok zor geldi 😅
After Effect'in sadece fotoğrafları doğrusu kafamı bulandırdı. Herkesin kafası farklı basıyor anlaşılan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı