Rampage Drop Plus vs Cooler Master CH321 vs SteelSeries Arctis 1

• Konuyu başlatan 345291
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 4.343
Hocam ben @TÇB'ya söyledim. Kablosu telefon şarjı ile aynı kalınlıkta ve koruması yok. Kırılırsa ne yapmayı düşünürsünüz?
SteelSeries bunun hakkında bir önlem aldığını düşünüyorum. SteelSeries'in bu kulaklığın kalitesiz telefon kulaklığı kullanma riski veremiyorum. En kötü garantiye yollarsınız onlar düzeltir.

Hocam ben @TÇB'ya söyledim. Kablosu telefon şarjı ile aynı kalınlıkta ve koruması yok. Kırılırsa ne yapmayı düşünürsünüz?
Hocam ne kast ettiniz anlamadım.
Hocam, bahsetmiştim zaten Rampage'in güzel olan nadir ürünlerinden olduğunu. Arctis 1 de üzmez, ama Drop Plus daha iyi olduğu için öneriyoruz. Seçim sizin.
Drop Plus dışarıda kullanıma çok uygun değil gibi. Logo basılmış yerine AR-GE'si olan bir kulaklık tercih etmek istiyorum. Yani şimdi bozulursa SteelSeries'e göndersem yenisini gönderir. Ama bunun bir bozuk geldiğini düşünürsek sonuçları katlanılmaz olur. Ben garantili ürün almak istiyorum.
Drop Plus en üstünü. Gerek malzeme kalitesi, gerek ses kalitesi, gerek mikrofon kalitesi olsun. Rampage bu üründe iyi iş çıkarmış, korkmanıza gerek yok.

Kaba durmayan bir kulaklık istiyorsan, veya alternatif olsun dersen CH321.
Steelseries hangi yönden kaybediyor ki? Arctis 7 sürücülerini kullanıyor. Burak Şolt'tan incelemesini bir izleyeceğim.

Hocam ne kast ettiniz anlamadım.

Drop Plus dışarıda kullanıma çok uygun değil gibi. Logo basılmış yerine AR-GE'si olan bir kulaklık tercih etmek istiyorum. Yani şimdi bozulursa SteelSeries'e göndersem yenisini gönderir. Ama bunun bir bozuk geldiğini düşünürsek sonuçları katlanılmaz olur. Ben garantili ürün almak istiyorum.
O zaman SteelSeries alabilirsin. Mikrofiber ped kullanıyor, sağlam ve garantisi iyidir.

SteelSeries bunun hakkında bir önlem aldığını düşünüyorum. SteelSeries'in bu kulaklığın kalitesiz telefon kulaklığı kullanma riski veremiyorum. En kötü garantiye yollarsınız onlar düzeltir.
Bence de önlem almıştır.
Para sizin, seçim sizin.
Harbiden coğrafya kadermiş, altı üstü bir kulaklık alacağız uzun uzun düşünüp alıyoruz.
O zaman SteelSeries alabilirsin. Mikrofiber ped kullanıyor, sağlam ve garantisi iyidir.
Rampage suni deri mi kullanıyor? Yani eğer suni deri ise direk eleyeceğim çünkü kullanacak kişi genelde kafasında çıkarmaz herhalde. Taotronics'in pedleri de suni deri ve inanılmaz terletiyor.

Bence de önlem almıştır.

Harbiden coğrafya kadermiş, altı üstü bir kulaklık alacağız uzun uzun düşünüp alıyoruz.

Rampage suni deri mi kullanıyor? Yani eğer suni deri ise direk eleyeceğim çünkü kullanacak kişi genelde kafasında çıkarmaz herhalde. Taotronics'in pedleri de suni deri ve inanılmaz terletiyor.
Yurt dışında 350 birime bunlar alınabilirken bizim ancak giriş seviyesi kulaklık alabilmemiz insana gerçekten koyuyor...
Gerçek deri olacak değil, suni deridir. Yorumlarda çok fazla terlettiği gibi bir şikayet duymamıştım, ilginç.
Garantisi için Steelseries tercih edebilirsiniz. Ben de aynı konuyu düşünüyorum, bazen kulaklığın bozuk gelebileceği ihtimalini düşünüp benim de Arctis 1 alasım var. Bir yandan da o kadar alıp da sorun çıkmayanları görüyorum, Arctis 1'in 40 mm sürücüleri olması da canımı sıkıyor. İki ucu sıkıntılı değnek işte.

350 TL'ye almıştım Taotronics'i. Akrabalarıma söylediğimde tepki aynen şu oldu: ''Ovvv çok pahalıymış yani, çok vermişsin.'' Sonra dönüp dedim ki Amerika'da bu kulaklık 40 dolar. Adamlara pahalı değil ama bize pahalı dedim. Bana bu sefer şunu dediler: ''Sen Amkerika'daki adamın ne kadara aldığını napacan? '' Allah akıl fikir versin ne diyeyim ki. Hocam ablamın doğum günü o yüzden alacağım bende kendisi dışarıda da kullanabilir. Bu yönden steelseries harika gibi çünkü tasarımı diğerleri gibi kötü değil.
Gerçek deri olacak değil, suni deridir. Yorumlarda çok fazla terlettiği gibi bir şikayet duymamıştım, ilginç.
Garantisi için Steelseries tercih edebilirsiniz. Ben de aynı konuyu düşünüyorum, bazen kulaklığın bozuk gelebileceği ihtimalini düşünüp benim de Arctis 1 alasım var. Bir yandan da o kadar alıp da sorun çıkmayanları görüyorum, Arctis 1'in 40 mm sürücüleri olması da canımı sıkıyor. İki ucu sıkıntılı değnek işte.
Hocam Drop Plus'ı dışarıya götüremeyiz ki. Hatta insanlar görse inanılmaz garipser. Zaten otobüste Taotronics kullanıyorum. Onda bile mal mal bakan insanlar sizce Drop Plus'ı görse ne yaparlar?

Almadan önce iyice araştırmanızı tavsiye ederim, Arctis serisinin ses kalitesini facia olarak nitelendirenler var. Bir de aynısından çevremde de bolca var. Bi' fareye 250 TL verilir mi, 30 TL'lik de aynı görevi görüyor diyorlar. Birim fiyat olarak pahalı dediğim zaman da alma o zaman diyorlar. Konu sapacak gibi ama PS5, diyorum vergisi fiyatın kendisinden fazla diye. Gavura gideceğine milletimize gitsin, pahalıysa oynama gibi cevaplar alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı