Rampage ekipman

Arkadaşlar benim klavyeden monitöre kadar her şey Rampage. Geçen sene neyin ne olduğunu bilmiyordum ve rampege kaliteli bir marka olduğunu düşünüyordum ama ne yazık ki beklediğim performansı pek alamadım. Bu dediklerim size yetmeyebilir soracağınız tüm sorulara açığım. Hepsi 10 üzerinden puanlanacaktır.

1.Rampage KM-RX9 bu ürünü aldım ilk aldığımda mouse bozuk geldi ve klavyeye temiz bakmama rağmen hemen bozuldu bazı tuşlar çalışmamaya başladı. Onun dışında normal bir klavye tuş hissiyatı aşırı kötü bundan daha ucuza daha güzel hissiyatlı şeyler alabilirsiniz.

2.Rampage SMX-R44 evet ilk aldığımda gayet kullanışlı ve rahattı ama ne aksilik olduysa hiçbir kullanıcı hatası olmamasına rağmen 9.ayında sol tuşu sertleşmeye ve basmamaya başladı. Sıradan bir maouse fazlası veya eksiği yok ama bu fiyata daha iyisi alınabilir puanım 10/4

3.Rampage R36 DROP evet bu kulaklığın genel bir sorunu var herhalde ses sekmesi var böyle bir sorunu olan kulaklık neden satışta bunu düzeltmeleri lazım hatta böyle bir sorunun olduğunu bile bile satmaları oldukça acı verici neyse onu geçelim. Bunu da aldım 1.yılında ses kartı cızırtılar vermeye başladı nedensizce. Onun dışında ses kalitesi ve mikrofon kalitesi beni tatmin etti sekmeyi saymazsak bu ürüne puanım 10/6.

4.Rampage 23,8" RM-344 evet bu üründen memnun kaldığımı söyleyebilirim bir sorun çıkartmadı şu ana kadar fazlasıyla memnunum ama bu fiyata daha iyisi elbette vardır monitörün rengi az bir şey soluk ona da alışıyorsunuz zaten. Evet bu da sıradan monitör bir fazlası veya eksiği yok tasarımını çok beğendim çok ince ve şık bir tipi var buna puanım ise 10/7.

Tabii ürünlerin fiyatına bakarsak pek bir şey beklememek lazım monitör ve kulaklık dışında o fiyatlara çok daha iyisi alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage genelde sattığı ürünlerin patentlerini alır. Hiç sağlıklı bir şey değil. Ve genelde bu tür ticaret yapan firmaların ürünlerin orjinalleri tuhaf tuhaf Çin markaları olur.

Geçmiş olsun.

Bu monitörü bende öneririm, 2 yıl önce aldım, hatta bir kere fena bir şekilde merdivenlerden yuvarlandı, sapasağlam çalışıyor. Zaten 1300 TL'ye aldım, sanırım daha fazla şey beklememek gerek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…