Rampage ellıpse EL27R240Q nasıl?

Bütçe
10000

SsLiqht

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
Meslek
Öğrenci
Monitör
Rampage Ellıpse EL27R240Q
Rampage ellıpse EL27R240Q alınır mı? İnceleme videosu geldi Rampage premium ürünüymüş beyaz 240Hz 0.5HM 27" 2K ve pivot özelliklerine göre fiyatı çok iyi ama Rampage olduğu için herkes kötülüyor. O kadar kötü müdür ben aldım dün 10299TL sizce iade etmeli miyim elimde patlar mı?

Hocam yani Rampage yerine misal (Yukarıda saydığım markalar örnekti)

Misal:

Fp olarak:

Hocam yani Rampage yerine misal (Yukarıda saydığım markalar örnekti)

Misal:

Fp olarak:

bu rampage olan monitörle aynı fiyat tek farkı 0.5ms değil ve pivot değil sizce bu alınır mı

Bu Rampage olan monitörle aynı fiyat tek farkı 0.5ms değil ve pivot değil sizce bu alınır mı?

Hocam Rampage yerine her türlü alınır. Fakat pivot çok iyi bir özellik yani o kadar para vermişken vazgeçilmez bence pivottan. TUF serilerini tam bilmiyorum (ısınamadım desem daha doğru olur yanlış yönlendirmek istemem).

Farkettim de 200 hz üstüne bakıyorsunuz genelde. Daha çok rekabetçi mi yoksa Hikaye (Detay içeren) oyunlar mı oynayacaksınız?

Hocam Rampage yerine her türlü alınır. Fakat pivot çok iyi bir özellik yani o kadar para vermişken vazgeçilmez bence pivottan. TUF serilerini tam bilmiyorum (ısınamadım desem daha doğru olur yanlış yönlendirmek istemem).

Fark ettim de 200 Hz üstüne bakıyorsunuz genelde. Daha çok rekabetçi mi yoksa hikaye (detay içeren) oyunlar mı oynayacaksınız?

Hikaye oyunlarını rekabetçi oyunlara göre daha az oynuyorum genelde rekabetçi oynuyorum (alacağım monitörü ana monitör yapacağım 2. monitörüm de var "https://www.msi.com/Monitor/G2412")

Technopat Haberler

Geri
Yukarı