Rehber Rampage Ellıpse EL27R240Q 2K 240HZ İPS oyuncu monitörü alınır mı?

Tamam kardesim, Rampage'den devam et sen, ben sana inaniyorum, o fiyatlarda tek en iyi monitor o, kesinlikle bu paralari hak ediyor, keske daha fazlasini haketse. Hayirli olsun, guzel gunlerde kullan 🙏.
Birincisi O fiyat bandındaki tek monitör bu demedim, yine demediğim şeyi demişim gibi lanse ediyorsun. İkincisi fiyatına göre iyi bir iş çıkartmış. Üçüncüsü bu monitörü kullanmıyorum. Forumda her markanın monitörüyle alakalı inceleme yaptığım gibi iyiyse iyi kötüyse kötü diyerek geçiyorum. Zaten daha önceden monitör konularına baksaydın böyle bir yorum yapmazdın. Kendi kendine tribe giriyorsun sadece.

Samsung gibi markaların her ürününün kalite fışkırdığını düşünen bir üstün zekalı arkadaş daha :D

Renk gamutu ölçümünden bahsediyorum bana verdiği cevap en kötü Samsung dersin, bunu aldığında ise kimsenin okumayacağı 1-2 değerin daha yüksek olması diyor. :D

Belli ki Samsung monitör kullanıyor, sağda solda Samsung monitör kullanıyorum diye övünecek.

Renk gamutu ölçümünden bahsediyorum bana verdiği cevap en kötü Samsung dersin, bunu aldığında ise kimsenin okumayacağı 1-2 değerin daha yüksek olması diyor. :D

Belli ki Samsung monitör kullanıyor, sağda solda Samsung monitör kullanıyorum diye övünecek.

İşte hocam yapacak bir şey yok. Sonra teknolojiden anlıyorum diye geziyordur sağda solda. Biz Rampage'nin her ürünü F/P alınır demiyoruz ama doğruya doğru bu monitör gerçekten iyi gibi. Az önce de videosunu izledim alınabilecek bir monitör. Ama yapacak bir şey yok Rampage'nin adı çıkmış bir kere kimseye bir şey anlatamazsın.

Bu tarz markalar genelde kalitesiz ürün yapsa da veya marka vursa da nadiren de olsa gerçekten iyi ürünleri oluyor. İyiye iyi kötüye kötü demek lazım, marka seviciliği yapmamak gerekli.

İşte hocam yapacak bir şey yok. Sonra teknolojiden anlıyorum diye geziyordur sağda solda. Biz Rampage'nin her ürünü F/P alınır demiyoruz ama doğruya doğru bu monitör gerçekten iyi gibi. Az önce de videosunu izledim alınabilecek bir monitör. Ama yapacak bir şey yok Rampage'nin adı çıkmış bir kere kimseye bir şey anlatamazsın.

Kesinlikle katılıyorum. Rampage'i bende önermem, hatta bu monitörün incelemesini görmeden önce Rampage Ellipse almayın diyordum fakat ASUS, MSI, LG, Samsung vs fark etmez konularıma baktıysanız çok fazla monitörün incelemesine baktım. Bu fiyat bandında qd IPS hariç bu kadar yüksek sRGB ve Adobe RGB çıkan bir model görmedim. DCI-P3 de muadilleriyle aynı veya bir tık daha iyi sonuç vermiş. Parlaklık keza 440nit az-buz bir şey değil, en tepe MSI-ASUS modeller 500nit veriyor zaten. Ki ben genelde kullanılan panel markasına falan da dikkat ediyorum. MSI ve ASUS gibi markalar kaliteli modellerinde boe panel kullanıyor. Mesela aynı fiyat gamındaki TUF VG27AQML1A boe panel kullanıyor. MSI G274QPF e2, Lenovo R27QE vb modeller yine boe panel kullanıyor. MSI G274QPX boe panel kullanıyor. Bu monitör MSI'ın tepe model IPS'lerinden birisi. MSI alt segment modellerinde hkc falan kullanabiliyor. Orta segmentte genelde auo veya TCL kullanıyor. Ghosting, renk gamutu, parlaklık ve tepki süresi testi zaten ortada, gören görüyor yani kimseyi kandıramam. Gözle görülür ghosting veya overshoot yok monitörde.

Bir de sadece bu monitör alınır veya fiyat bandında en iyisi demişim gibi konuşuyor. Konuyu ya okumamış ya da gözü görmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı