Rampage Everest gibi marka klavyeler neden kötü?

Klavye konusunda 3 adet deneyimim oldu ve hepsinden memnun kaldım. Çok kısa bir süre Hydra R6 kullanmıştım fakat gayet iyi bir deneyimi vardı. Dizüstü bilgisayarım için 70 TL'lik klavyesini aldım, sorun yaşamadım. Şu anda zamanımın en büyük kumarlarından birisini oynayarak aldığım
Rampage KB-R96 Ultimate RGB klavyeyi kullanıyorum, 400 TL civarına almıştım fakat aşırı memnun kaldım. Bilek desteği biraz kısa fakat ben zaten kullanmadığım için bir fark hissetmemiştim. Rampage Hydra R6'da ki gibi bir ses tekerleği olsaydı benim için tavsiye edilecek bir numaralı ürün olurdu. Adamların sizden istediği fiyat belli, ona göre ürün bazında çok kötü modellere de denk gelebiliyorsunuz benim yaşadığım gibi güzel ürünlere de.
 
Malzemele kalitesi düşük, bozulma ihtimali fazla ve bu tür firmalarda ürün bozulursa muhattap bulamayabilirsiniz.
Tam tersine Segment Bilgisayarın teknik servisi neredeyse gelen her ürünü değiştiriyor.
Bu markaların ürününü iyi araştırıp ve bilerek alman gerekiyor. Kalitesiz ürünleri çok fazla arada tek tük kaliteli ürünler uygun fiyatlara denk geliyor. Onları bulman lazım. Mümkünse deneyerek almalısın. Arkadaşın bahsettiği 2 model güzel modelleri.
 
İmzamda Redragon K553 Usas RGB incelemesinde ilk başlıkta neden Rampage, Everest, Gamepower, James Donkey klavye tercih etmemeniz gerektiğini detaylıca anlattım. Bakarsanız anlayacaksınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı