Bütçem 70 TL sabit ve işlemcim şuanda pentium D 925 ama ilerleyen zamanda Q9650 alacağım @DarkisbackSüs olsun diye alınabilir. İşlemciniz ve bütçeniz nedir?
Sizce bunu mu alma miyim?Dark Freezer X92BL Intel 775/1156/1155/1150/1151 Fiyatı
Dark Freezer X92BL Intel 775/1156/1155/1150/1151 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
İkiside olur.Sizce bunu mu alma miyim?
Sizin önerinizde doğrudan temaslı bakır boru var ve aralarında 20tl kadar fark var (kargo ücreti ile birlikte)İkiside olur.
kardeşim bende almayı düşünüyorum nasıl iyi mi test yaptın mı.Sizin önerinizde doğrudan temaslı bakır boru var ve aralarında 20tl kadar fark var (kargo ücreti ile birlikte)
Kafam karıştı şimdi
Rampage Frosty-R ı sipariş ettim
Kesinlikle almalısın, stok fan ile 70 derece boşta alıyordum şimdi dandik bir termal macunu adam akıllı süremedim, o şekilde 40 derece. Adam akıllı bir termal macun alsam 30'ları görür boşta. Oyunda ise maksimum 65 'lerde seyrediyor. Kesinlikle düşük bütçenin en güzel performanslı ürünü. @ogulcandnmzzkardeşim bende almayı düşünüyorum nasıl iyi mi test yaptın mı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.