Rampage Frosty-R 120mm alınır mı?

Arkadaşlar yeni işlemci almıştım, q9550 sonra eve gelince kendi termal macunumu sürmek için stok fanı tekrar söküp taktım, tabi pini takmayı unutmuşum, CPU fan pinini takmasanız bile bilgisayar açılır, bizzat unutup takmadım ve işlemci ısınıyormu diye bakarken 90 dereceyi görmüştüm oyun oynamıyordum, macunu iyi sürmüş müyüm diye bakıyordum, kasanın içine bir baktımki fan dönmüyor.😅
Yani pin yamuk bile taksanız PC açılır ama CPU ısınır fan çalışmayacağı için.
Bizzat denenmiştir. 🥵🤒😆

Konu resmen komedi filmi. 3 pinli PWM desteksiz tel maşa fanı önermişler, adam gidip almış, stok soğutucudan 8-10 derece fazla ısınıyor diyor :D Bir diğeri taktım anakart tanımadı CPU debug ledi yanıyor, PC açılmıyor diyor, yanlış montajlamışsın diyorlar(3-pinli CPU soğutucu mu kaldı? anakart bile tanımıyor). Konuyu baştan aşağı okuyun, üzerinde bir tane saçma sapan ışık var diye çöp ürünü millet birbirine önermiş. Alıp pişman olan, geri satan/iade eden olmuş, yazık.

Bir diğer arkadaş fan kablosunu takmayı unutmuş, az daha işlemciyi yakıyormuş. Arkadaşlar dikkat edin derim. Süsüne püsüne, ışığına göre ürün almayın. 1 ay sonra o ışık mışık hevesiniz geçer, siz aldığınız ürünün performansına bakın.

Son düzenleme:
Konu resmen komedi filmi. 3 pinli PWM desteksiz tel maşa fanı önermişler, adam gidip almış, stok soğutucudan 8-10 derece fazla ısınıyor diyor :D Bir diğeri taktım anakart tanımadı CPU debug ledi yanıyor, PC açılmıyor diyor, yanlış montajlamışsın diyorlar(3-pinli CPU soğutucu mu kaldı? anakart bile tanımıyor). Konuyu baştan aşağı okuyun, üzerinde bir tane saçma sapan ışık var diye çöp ürünü millet birbirine önermiş. Alıp pişman olan, geri satan/iade eden olmuş, yazık.

Bir diğer arkadaş fan kablosunu takmayı unutmuş, az daha işlemciyi yakıyormuş. Arkadaşlar dikkat edin derim. Süsüne püsüne, ışığına göre ürün almayın. 1 ay sonra o ışık mışık hevesiniz geçer, siz aldığınız ürünün performansına bakın.
Güzel hortlama :) ama dediklerinizin hepsine katılıyorum ışık hikaye fan güzel olsun yeter.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı