İnceleme Rampage Fury Z inceleme ve uzun kullanım testi

@Xeonayp dostum selam, mouse bugün elime ulaştı ancak driverda profil kısımları yok bende nasıl profil atayabilirim? Bir de bilgisayarı kapatınca mouse kapanmıyor ışıkları yanmaya devam ediyor altındaki düğmeden kapatmam gerekiyor normal mi yoksa bir sorun mu var benimkinde?

Alttaki tuştan kapatıyorum bende. Profil atamak için yazılımın eski sürümüne bakabilirsin. Eğer olmazsa Pwnage Symm 'in yazlımını indir. Zaten aynı anakart var, yazılım çalışıyor.

Buna bastığın zaman inecektir, indirince bana da fotoğraf atabilir misin? Hiçbir şeye elleme öyle at direkt. Üstteki linki Pwnage'in kendi sitesinden aldım.

@Xeonayp attım hocam buyurun. Direkt açılır açılmaz SS aldım.
Yanlış yapmışım galiba hocam SS gözükmüyor. Genişletmek için tıkla yazısına tıklarsanız alıntıladığım mesajınızdaki orada SS.

Orada profiller var değil mi? Oradan ayarlayabilirsiniz.

Orada profiller var değil mi? Oradan ayarlayabilirsiniz.

Evet var hocam teşekkür ederim.
@Xeonayp hocam farenin şarjının yüzde kaç olduğunu %10'luk dilimler dışında ayrıntılı görmemin bir yolu var mı? %100 gözüktüğü için çıkarmıştım fakat henüz %100 olmamış galiba, kablosuza alır almaz %90'a düştü. Pwnage'in sitesinden farklı driver indirsek çalışma ihtimali var mı?

Son düzenleme:
Onluk dilimler harici görmenizin bir yolu yok. O 90 olayını çok kafaya takmayın yeşil olunca mouse biraz daha şarjda bekleyin.

Hocam FPS oyunlarında uzun kullanım performansını değerlendirir misiniz, ürünü almayı düşünüyorum da?
Bir sıkıntı yaşamadım. Cayır cayır çalışıyor. Kailh Gm 8.0 (Switch) aldım, Kailh'leri takmayı düşünüyorum. Birde Wraith'ten skatez alırsam mükemmel olacak gibi. Şuanki de yetiyor ama ben geliştiriyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…