İnceleme Rampage Fury Z inceleme ve uzun kullanım testi

Şarjı ne kadar gidiyor ?
1 hafta gidiyor. Fakat şarjınız bitince bir süre kablolu kullanın, o sırada şarj da oluyor ayrıca. Bataryası üzmez.

Evet, Fury Z'yi sattım. Wireless kulaklığımla çakışma yapıyordu. Dongle'ı yakınlaştırsam bile yetmiyordu. Xm1r'a geçtim. Xm1r'ın incelemesini yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun.

kulaklığımla çakışıyor demişsiniz, ürünü ben de dün satın aldım benim de aklıma takıldı çakışma olur mu kulaklığımda (g pro x wireless) diye. fareyi oynattırmayacak kadar sıkıntı mıydı bu çakışma?

Ürünü aldım ama yazılımında şarjı sürekli değişik gösteriyor bazen 100 gösteriyor sonra bir anda 60'a düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Logitech, Wireless çakışması olduğu zaman yeni bir kanal oluşturuyor kendine özel. Haliyle sorun olmaz.

Ürünü aldım ama yazılımında şarjı sürekli değişik gösteriyor bazen 100 gösteriyor sonra bir anda 60'a düşüyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Bir bilgim yok, Pwnage sitesinden de Symm yazan modelin yazılımını indirebilirsiniz. Zaten mouse'ta %20'ye düşünce kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor. O zaman takarsınız.

Evet çakışma olmadı yardımın için teşekkürler, bir sorum daha olacaktı Rampage logosunu nasıl çıkartabildin? Ben denedim de çıkartamadım klipsleri de tam göremediğim için de pek baskı uygulamak istemedim.

O dongle'ın çıktığı yerden hafifçe bıçak sokun, yavaş yavaş kaldırın. Bir yerdem sonra kendi atıcak zaten. Ama kolayca zedelenebiliyor, dikkat edin. Mümkünse kalın, keskin olmayan bir bıçak vb. şeyleri kullanın.

Hocam detaylı ve güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık. Bu ürünü almayı düşünüyorum ama şöyle bir soru var aklımda, genellikle MMO oynuyorum ve oynadığım oyunlar itibarıyla macronun konum alabilmesi gerekiyor. Bu özellik macrosunda var mı? Araştırdım ama macrosunu inceleyen bir video bulamadım. Veya 1000-1500TL arası tavsiye edeceğiniz farklı bir dahili bataryalı mouse var mı? Rampage Basilisk X macroda konum alabiliyor ama o da pilli olduğu için pek almak istemiyorum açıkçası.

logoyu söktügünüz kısma 3d yazıcıdan kişiselleştirilmiş parca basabilir miyiz?

Benim gibi günde 8 saat pc başında iseniz mouse full dolum ile 2 gün ardından şarjı bitiyor. Ona göre hesaplayın işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…