Rampage Fury Z Nasıldır?

Normalde 17 ay önce çıkarcaktı FuryLevel. Fakat bazı aksilikler çıkmış. Dış kalıbı zaten oem shell. Pwnage'in değil.

Arkadaşlar fareyi incelemeden yorum yapmış ve farklı fareler önermiş ama malzeme kalitesi iyi Wireless özelliği var sensörü 3389'a çok yakın istediğin zaman kablo ile oynayabiliyorsun delikli ve deliksiz olarak istediğin gibi değişirebiliyorsun ve de skatezleri ptfe skatez bence kesinlikle Fury Z bu mouselardan çok daha mantıklı.

G305 de alınabilir tabii ama Fury Z ya ön yargılı yaklaşmışsınız.

Son düzenleme:
@MisafirTerliği34 Yazılım çok iyi değil. Şarjda 2-3 saatte dolduruyorsunuz, 40 50 saat kullanım süresi veriyor. Benim için sorun değil, kablolu şekildede kullanılabiliyor. Hafta bir şarja takıyorum.

Razer Basilisk X ile karşılaştıranlar olmuş komik gerçekten, biri FPS oyunlar için tasarlanmış hafif bir mouse biri pille 100 gram olan kalas bir mouse.

Hangisi FPS oyunları için daha uygun?

Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 yıl sonraki deneyimleriniz nedir? FPS oyunları için tercih edebilir miyiz? Lod sorunu yaşadınız mı?

1.5 yıl sonraki deneyimleriniz nedir? FPS oyunları için tercih edebilir miyiz? Lod sorunu yaşadınız mı?
Tercih edilebilir. Hiçbir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…