Rampage Fury Z Nasıldır?

Tek mouse olarak kullanacaksanız tavsiye etmem. CO-OP oyunlarda kullanıyorum ben. Rekabetçi oyunlarda tavsiye etmem. Şekli, konforu çok güzel aslında... Hareket ettirince rgb ledler kapanmasa iyi olurmuş.

Tek mouse olarak kullanacaksanız tavsiye etmem. CO-OP oyunlarda kullanıyorum ben. Rekabetçi oyunlarda tavsiye etmem. Şekli, konforu çok güzel aslında... Hareket ettirince RGB LED'ler kapanmasa iyi olurmuş.

Rekabetçi oyun oynamıyorum ben hocam, uygun mudur? Rekabetçi oyunlar için güzel farem var ya da bu fareyi kablolu kullanırım.

@Xeonayp hocam G Pro X Superlight kullanıyorum. Ama siyah renginden sıkıldım ve beyaz klavyeme uygun renkli, ucuz, kablosuz bir fare arıyorum.

Tek endisem agirliginin yaklasik 80g olmasi. Bundan once G Pro Wireless kullaniyordum o da 80g idi ve Superlight’a gecis cidden buyuk bir fark yaratti.

Fury Z ile RVU’yu ayri ayri tuttugunuzda aradaki ağırlık farkını rahatlıkla hissedebiliyor musunuz objektif baktığınızda?

Eger fark edebiliyorsaniz agirlik farkini Fury Z yerine Aliexpress uzerinden M800 Pro Beyaz almayı düşünüyorum.

@Xeonayp hocam G Pro X Superlight kullanıyorum. Ama siyah renginden sıkıldım ve beyaz klavyeme uygun renkli, ucuz, kablosuz bir fare arıyorum.

Tek endisem agirliginin yaklasik 80g olmasi. Bundan once G Pro Wireless kullaniyordum o da 80g idi ve Superlight’a gecis cidden buyuk bir fark yaratti.

Fury Z ile RVU’yu ayri ayri tuttugunuzda aradaki ağırlık farkını rahatlıkla hissedebiliyor musunuz objektif baktığınızda?

Eger fark edebiliyorsaniz agirlik farkini Fury Z yerine Aliexpress uzerinden M800 Pro Beyaz almayı düşünüyorum.
Viper Ultimate deneme imkanım olmadı. 80 Gram ortalama bir ağırlık ama G Pro X'ten sonra ağır gelebilir. Ha elbet 1 ay kullanın alışırsınız. M800 Pro White yeni çıktı, özellik olarak dolu dolu.

Fareyi aldım, gecikme yok diyen arkadaşa selam söylüyorum. Gecikmenin Allahı var çünkü... Uygun fiyata mouse alacaklara basilisk x hyperspeed'i tavsiye ederim.
Açıkçası ben hissetmedim, hissetmiyorumda.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Çok iyi olur hocam. Şimdiden kolay gelsin. Eğer öyle bir şey varsa iade sürem varken iade edeyim.

Hocam inceleme yaptınız mı?

Detaylı değil ama yaptım.

@Kreatorgod Arkadaş inceledi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı