Eklediğim resimler numune mousenin resimleridir.
Tasarım ve renk seçenekleri.
Tasarımı bence gayet güzel şu anda sadece beyaz rengi var ve sadece beyaz rengi üretilecek belki siyah ve yeşil renkleride üretilebilir ve mousenin modiler olması gayet güzel ister delikli ister deliksiz kullanılabiliyor. Ağırlığı yaklaşık 80gr civarı bence hafif ama mouse modiler olmasa delikli olsaydı daha hafif olabilirdi derdim.

rampagefuryz.jpg


Kablo ve alıcı.
Kablosu 1.8 metre kumaş paracord bir kablo paracord olması gayet güzel Type-C ile şarj oluyor kablolu kullanıyor iken mouse şarj olabiliyor ve ister kablolu ister kablosuz kullanabilirsiniz bence bu gayet güzel USB alıcı olması 2.4 GHz wirless olması bence daha iyi bir takılma yok bluetooh olsaydı bir takılma ya da kopma olabilirdi çekim mesafesi ise yaklaşık 10 metre.

rampagefuryz2.jpg


rampagefuryz3.jpg


Tuşlar ve Switch'ler.
6 adet tuşu var altında'da bir Switch var bunu da sayarsak 7 adet olur Switch'lerinin ise Ömer abi güzel olduğunu söylüyor Switch markasının şu anda hatırlamıyormuş ama benim tahminimce Omron ya da huano marka 20 ya da 50mn tıklama ömrüne sahiptir diye tahmin ediyorum.

rampagefuryz4.jpg


Sensör.
Paw 3335 sensörü var ismi size düşük gelmesin pmw 3389'a eş değer bir sensör paw 3335 pixart firması bu sensörü kablosuz mouseler için geliştirmiş 400 IPS 40G ve 16 bin DPI.

rampagefuryz5.jpg


Skates.
Skatesleri 2 adet ve ikisi de büyük bence bu gayet güzel ve Ömer abi skateslerin iyi kaydırdığını söylüyor skates sayısından ziyade skateslerin büyüklüğü mouselerde daha önemli kaydırma açısından.

rampagefuryz6.jpg


RGB.
Mousenin alt kısımında bir RGB şerit var bu şerit uzatılabilirdi scrool tuşu RGB logosuda RGB olucak büyük ihtimal RGB'si çok güzel görünüyor gibi Furylevel'ın söylediğine görede çok güzel bir RGB'si var yazılımından RGB ayarları yapılır büyük ihtimal.

rampagefuryz7.jpg


Yazılım.

Ürünün şu anda yazılımının resmi bende yok yazılım ile ilgili bir resim gelirse elime buraya ekleyeceğim. Am yazılımdan makro RGB DPI gibi çoğu ayar yapılabilecek.

Eksileri.

Ürünü kendim kullanmadığım için tam bir eksi veremem ama ilk bakış eksilerimi vereyim.

RGB şerit biraz daha uzatılabilirdi.
Siyah renk seçeneği olabilirdi.

Ürün şu anda üretimde resimdeki ürün numune ürün fabrikadan çıkan ürün daha farklı olabilir ama tamamen aynı olucakta küçük farklılıklar olabilir.
Nisan ya da Haziran'da çıkması bekleniliyor. Tahmini fiyat 500 550 civarı olucak fazla gelebilir ama fazla değil bence bu özelliklere göre normal bir fiyat rakipleri daha fazla fiyatlara sahip gibi paw 3335 sensöre sahip mouseler 700TL'den başlıyor bildiğim kadarıyla.
 

Geri
Yukarı