Çoğunluğu 14 yaş altı insanlar (?) sayesinde para kazanıyor.
Bir de benim de kerizliğim var aslında.... hop Ankara'dan İstanbul'a sonra hop Muğla'ya İzmir'e derken o karışık çantamın içinde mouse soyulmuş!Çok haklısınız soyulmasa güzel mouse aslında. Ama bir daha hayatta almam hele hele önemli bir bilgisayar parçası hayatta almam. (Monitör,kasa ve PSU gibi)
Neyin fanboyumuşum? Söyler misin? Hangi markanın? Sen kır bence o fanboyluğu. Gamepower'ın ürünlerini tanıtan adamı savunuyorsun bana.Bilmeyerek bir kerelik mi? Biraz fazla savunuyorsun. Kır o içindeki fanboyu.
Ya hayatında kullanmamışsın gelmiş konuşuyorsun anca iyi markaların düşük ürünlerini almak yapabilceğin en büyük hatadır sana mı bunu söyleyim neyse devam et.
Yok bir daha hayatta almam. Ama yalan da değil klavyemden memnunum. Ama hiç kimseye tavsiye etmem.Bilmeyerek bir kerelik mi? Biraz fazla savunuyorsun. Kır o içindeki fanboyu.
Hocam buradaki fanboy (!) benim sanırımNeyin fanboyumuşum? Söyler misin? Hangi markanın? Sen kır bence o fanboyluğu. Gamepower'ın ürünlerini tanıtan adamı savunuyorsun bana.
Neyin fanboyumuşum? Söyler misin? Hangi markanın? Sen kır bence o fanboyluğu. Gamepower'ın ürünlerini tanıtan adamı savunuyorsun bana.
Daha fazla bir şey demiyorum.
Haklısınız aslında. Sizin bütçede mecbur. Ama dün bir arkadaşla görüştüm 250 TL'ye Rampage mouse almış. Sustum.Ben geçen ay Rampage'e 100 TL verdim memnunum dediğin o markalarda 100 TL mouse almak hayal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.