Rampage, Gamepower gibi firmalar nasıl para kazanıyor?

Çok haklısınız soyulmasa güzel mouse aslında. Ama bir daha hayatta almam hele hele önemli bir bilgisayar parçası hayatta almam. (Monitör,kasa ve PSU gibi)
Bir de benim de kerizliğim var aslında.... hop Ankara'dan İstanbul'a sonra hop Muğla'ya İzmir'e derken o karışık çantamın içinde mouse soyulmuş!

Bilmeyerek bir kerelik mi? Biraz fazla savunuyorsun. Kır o içindeki fanboyu.
Yok bir daha hayatta almam. Ama yalan da değil klavyemden memnunum. Ama hiç kimseye tavsiye etmem.
Neyin fanboyumuşum? Söyler misin? Hangi markanın? Sen kır bence o fanboyluğu. Gamepower'ın ürünlerini tanıtan adamı savunuyorsun bana.
Hocam buradaki fanboy (!) benim sanırım :)

Neyin fanboyumuşum? Söyler misin? Hangi markanın? Sen kır bence o fanboyluğu. Gamepower'ın ürünlerini tanıtan adamı savunuyorsun bana.

Dostum adam sadece ürünleri tanıtıyor, sen direk adamı linçliyorsun. Ben mesela kalitesiz bir şey tanıtsam sırf kalitesiz diye linç etmek demek yani bu. Ki onu da geçtim Gamepower kullanan az arkadaşım yok. Genelde o ürünler yerine daha iyi alternatifler oluyor. Ama çok sorun yaşayan yok "son zamanlarda ve son ürünlerde"

Bilemiyorum, ben de 2 senedir Gamepower Warlock kullanıyorum ve daha hiçbir sıkıntısını görmedim. Biraz kumar işi gibi, alıp tuşları takılıyor diyeni çok ama ben hiç yaşamadım. Dediğim gibi bu markaları almak kumar işi bence. Aynı ürün elinize ya dandik ya da cidden sağlam olarak geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı