Rampage, Gamepower gibi firmalar nasıl para kazanıyor?

Yani ben sanmıyorum ki klavye isteyip parası olan birisi bu markalara yönelsin. Tabii insan görüyor 1000-2000 liralık klavyelerin ışığını sesini vs. hevesleniyor bunlara. Türkiye'de ucuz ürünlerin satmasından doğal bir şey görmüyorum.

Yok sen anlamıyorsun kaliteli bir markanın düşük ürününü almak en büyük hatadır o kadar kalitesiz oluyor ki onun yerine daha düşük markanın en yüksek ürününü al yok anlamıyorsun sen boş ver.

@TÇB hocam boş verin bu arkadaşı. Ne kadar anlatsanız da anlamayacak.

Hedef kitlesi çocuklar. Anlamayan çocuklar YouTuber'ler'in tanıtımlarına inanıp alıyorlar.

Bir tane YouTuber Rampage'den sponsorluk almış, Discord sunucusundaki herkes Rampage'yi iyi sanıyor. Gülüyorum onlara.

Anlamak istemiyorsunuz galiba. Gamepower gibi markaların satıldığı fiyatlar da çok daha kaliteli ürünler var. Herkes 1000 TL'ye klavye almıyor zaten.

E bende dedim zaten bazı modellerinde çok daha iyi alternatifler var diye. Fakat bazı alanlarda Gamepower'ın uygun ürünleri mevcuttur dostum. Birine cevap yazmadan önce diğer yazdıklarını da okumanı tavsiye ederim sana.

Rampage, Gamepower, Frisby, Izoly, Turbox gibi markaların ürünleri çok satmıyor fakat bu markalar ürün satın alıp marka basıp satış ilanı verebiliyor.
Bu markalara para nereden geliyor? Corsair, HyperX, SteelSeries, Zowie, Razer, Kingston markalarının ürünleri gibi de satmıyorlar sonuçta.
Çevre birimlerinden parayı kırıyorlar, fiyatları uygun.
Fiyat performans iş görecek ürünler almak isteyenler alıyor.
Herkes yüksek bütçeye sahip değil, Türkiye de tam biçilmiş kaftan.
O yüzden çoğu kişi bu tür markaları tercih ediyor, buradan kazanıyorlar.
Zaten pek seçenek yok, 3-4 marka var onlar da Rampage, Gamepower falan.
Hangisini ucuz bulduysa ve hoşuna gittiyse alıp geçiyor son kullanıcı.

Yok sen anlamıyorsun kaliteli bir markanın düşük ürününü almak en büyük hatadır o kadar kalitesiz oluyorki onun yerine daha düşük markanın en yüksek ürününü al yok anlamıyorsun sen boşver .
Ya anlamıyorsun. Daha kullanmadan neyi savunuyorsun? Gamepower fanboyu olmaktan çık. Gerçekleri konuşuyorum. Neyse Gamepower klavyeniz ile hayatınızda başarılar.

Rampage, Gamepower, James Donkey, Frisby dışında yüzlerce kaliteli marka var. Bu ürünlerin çoğu ertesi gün alanın elinde kalıyor. Ondan önermesi yasak olmalı bence.

Forumda James Donkey fanboyu var ya.
İnanmazsanız onun da ürününü aldım :). Ama kullanmadığım yazın tatilde kullandığım bir laptopa. Şahlandı da aslında. 1 yıl oldu hız ve ömür aynı. Neyse ki LE modelini almamışım. Lütfen dönüt vermeyin gereçekten bilmememe verin. Ama bence de ana bilgisayara kesinlikle alınmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı