Rampage güç kaynağı kötü mü?

Bütçe
5000
Bu yaz bilgisayar topluyorum. Tamamen beyaz parçalarla sistem toplamaya çalışıyorum. Sistemimin işlemcisi Ryzen 7 9800x3D, ekran kartı 5070 Ti ve kasası HYTE y70. güç kaynağı olarak da beyaz ve uygun fiyatlı olarak aşağıda linkini bıraktığım ürünü seçmiştim.

güç kaynağı
Bu süreçte sürekli ChatGPT'ye fikrini sordum. Ve bana bu güç kaynağı hakkında söyledikleri bu şekilde:

Eki Görüntüle 2511302

Marka ve model olarak bilgisi olan var mı? Çünkü diğer güç kaynakları bunun 2-3 katı fiyatlarında.
Nzxt 750w almıştım taş gibi hala çalışıyor.

Uyarılarınız için teşekkür ederim Rampage almaktan vazgeçtim. Anladığım kadarıyla Hyte y70 kasada güç kaynağı zaten görünmüyormuş, bu yüzden galiba siyah olması da çok sorun olmaz. Minimum 750w almam gerektiği yazıyor ama kasanın da kendi ekranı var, 7 tane fan takmayı planlıyorum. 850 W'lukları incelemem daha mı doğru olur?

ChatGPT'nin de bana ilk önerdiği model buydu.

Cratos'u ilk kez duydum. Sizce hangisi daha kaliteli Corsair ve Cratos arasında? Ayrıca Gaming Gen'in bu sistem özellikleriyle olan öneri kasasındaki güç kaynağı da bu ürün

Uyarılarınız için teşekkür ederim Rampage almaktan vazgeçtim. Anladığım kadarıyla HYTE Y70 kasada güç kaynağı zaten görünmüyormuş, bu yüzden galiba siyah olması da çok sorun olmaz. Minimum 750W almam gerektiği yazıyor ama kasanın da kendi ekranı var, 7 tane fan takmayı planlıyorum. 850W'lukları incelemem daha mı doğru olur?

ChatGPT'nin de bana ilk önerdiği model buydu.

Cratos'u ilk kez duydum. Sizce hangisi daha kaliteli Corsair ve Cratos arasında? Ayrıca Gaming Gen'in bu sistem özellikleriyle olan öneri kasasındaki güç kaynağı da bu ürün

Cratos'da tercih edilebilir bir markadır. 850W bütçe çıkıyorsa bakabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı