Rampage Helios C1 alınır mı?

wiXien

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX306012GB,İ9-9900,ASUSPRIME B365M-K,16GB RAM,250GB SSD,1TB HDD
Meslek
Öğrenci
Hocam RDR2 de 90C şu an stok fan ile ayarlar yüksek de acilen bir şeyler almam lazım.

O stok fan yerine ne alırsan düzelir zaten.
Bu ürün işinizi görür.

Ama illaki sıvı soğutma istiyorsanız bunu almanız daha iyi olacaktır. (5-6 aydır kullanıyorum hiç sorun çıkartmadı 110w çeken işlemci ile kullanıyorum maksimum 67 derece oluyor.)

O stok fan yerine ne alırsan düzelir zaten.
Bu ürün işinizi görür.

Ama illaki sıvı soğutma istiyorsanız bunu almanız daha iyi olacaktır. (5-6 aydır kullanıyorum hiç sorun çıkartmadı 110W çeken işlemci ile kullanıyorum maksimum 67 derece oluyor.)

Kullanmadığım fakat daha kaliteli olduğunu düşündüğüm bir ürün daha var bunu alabilirsin hem de daha ucuz.

Dark Freezer X125 fixed RGB fanlı kule tipi soğutucu (dkccx125)bu dediğiniz kule fan bayağı etkili diyorsunuz sanırım​

Sadece bu değil çoğu kule tipi fanlar her türlü stoktan iyidir sıvı soğutma gereksiz o işlemci için (bunu deyip 1600 AF de sıvı soğutma kullanmam:D).

Şu an Intel stok fan kullanıyorum sanırım kule takarken anakartı çıkarmam gerekecek bende bunu becerebileceğimi sanmıyorum o sıkıntı.

@495256 hocam bir de normal mı 90C.

1720824914826.png

Bedava verseler takmam. 120 mm sıvı soğutma alınmaz özellikle Rampage bir de. Bu ürün daha iyi hem 240 mm sıvı soğutmaya denk hem de kaliteli.

Haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı