Rampage Hydra R6 'o' tuşu sallanıyor

Kaizer

Hectopat
Katılım
10 Nisan 2019
Mesajlar
14
Video
Klavye 2 gün önce geldi. Yeni kullanmaya başladım. Bugün fark ettim de o tuşu bayağı sağa sola sallanıyor. Herhangi bir darbe falan da almadı keycapde sıkıntı yok, direk Switch (Blue) sallanıyor. Ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an iade etmek istesem nasıl bir yol izlemeliyim peki? Kutusu garantisi vesaire duruyor sadece koruyucu karton vb çöpe attım buradan satın aldım
Buyuk ihtimalle koruyucu kiliflari cikarttiginiz icin geri iade almayabilirler cunku paketlemede eksik urun var. Garantiye gondermekten baska careniz yok gibi duruyor.
 
Buyuk ihtimalle koruyucu kiliflari cikarttiginiz icin iade almayabilirler cunku paketlemede eksik urun var. Garantiye gondermekten baska careniz yok gibi duruyor.

Çok teşekkür ederim şu anda Segment'e e-posta yazıyorum ilk defa garantiye yollayacağım bir ürünü biraz aydınlatır mısınız nasıl olur işler süreç.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı