Rampage Hydra R7 mekanik Klavye'nin tuşları kırıldı

287352

Centipat
Arkadaşlar 7 ay önce konu başlığına yazdığım Klavye'yi satın almıştım. Switch'lerde bir sorun yok ve gayet memnunum bu konuda. Fakat 4 tane tuş kırıldı. Ben de internetten mekanik klavye tuşlarını ararken ASUS marka ROG Gaming keycap set FPS/MOBA tuşlarını buldum ve dikkati mi çekti. Fotoğrafını paylaşacağım. Öğrenmek istediğim bu klavye tuşların boyutları standart mıdır? Alırsam sıkıntı yaşar mıyım? ASUS markasına ait tuşların Switch için dişi olan yeri bendeki tuşlar ile aynı şekilde. Rampage olduğu için uyumsuzluk olur diye düşündüm ama sizce ne yapmam gerekiyor?

Rampage tuşu.jpg

moba-tuslari-rog-metal-tus-basligi-cherry-mx-mekanik-klavye-3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok hafif farklılıklar olabilir. Satıcı ile iletişime geçip boyutlarını öğrenmeniz daha iyi olacaktır.

Satıcı ile iletişime geçtim fakat uyum hakkında değil. Direkt kendilerinden tuş takımı yollamalarını rica ettim ve anlayışlı davranıp yollayacaklarını söylediler :) Yine de başka bir tuş takımı alsam daha iyi olacak gibi...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı