Rampage ıced 120 vs. Cooler Master Hyper 212 Spectrum

neonTnA

Femtopat
Daha fazla  
Herkese selam, yakın bir zamanda işlemci soğutucusu almaya karar verdim ama çok fazla model olduğu için karar veremedim. Rampage ıced 120 2 fanlı ve 6 tane ısı borusu var soğutma anlamında iyiymiş galiba ama çok ses çıkarıyormuş. Cooler Master Hyper 212 Spectrum ise tek fanlı 4 ısı borusu var ama markası bilindik olduğu için daha güvenilir geldi bana ve insanlarda öneriyor ama karar veremedim bana tecrübeli ve kullanmış birileri yardımcı olursa çok sevinirim. Oynadığım oyunlar ise sadece CS:GO ve Valorant oynuyorum. Bana iki soğutucu arasında Rampage ıced 120 daha iyi geldi sanki hem soğutma hem görsel için ama insanlar Rampage her kategoride ürün çıkarttığı için iyi olmadığını söylüyor. Cooler Master ise işinde uzman bir marka olarak biliyoruz. Şimdiden teşekkür ederim.
İşlemci: Ryzen 5 3500X 3.6GHz
Kasa: Rampage Fusion mesh kasa ile kullanacağım aynı anda alacağım kasa ve soğutucuyu.
İyi günler herkese.

Bütçeniz nedir hocam?

Max 400TL

Hocam bu Arctic Freezer güzel ama ben Vatan'dan alacağım çünkü oradan kasa alacağım için beraber monte edecekler soğutucu ile yoksa bu modeli bende istiyorum ama başka bir yerden alınmış soğutucuyu monte ederler mi bilmiyorum.

Hocam, bütçeye göre Rampage soğutucu alınabilir. Çok kötü bir soğutucu değil.

Hocam, bütçeye göre Rampage soğutucu alınabilir. Çok kötü bir soğutucu de.

Bende öyle düşünmüştüm hocam zaten overclock yapmayacağım en azından 1-2 yıl yapmam ileride değişitiririm PC'yi zaten ama cooler Master'da çok güzel bilemedim bir de alakasız ama Rampage Fusion mesh kasa nasıl benim kasamın her yeri cam hava sirkülasyonu hiç yok hava almıyor neredeyse bu modeli düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı