Rampage JBT-21 alınır mı?

Evet genel anlamda dandik bir marka. Gerek rahatlığı gerek kullanılan malzemelerle her yönden dandik.
Çok güzel yorumlar almış rampage stormy 7.1 aldım ve daha 20 kulanımda falan kulaklık arzalandı yaklasık 200tl almıştım kutusunu atığım için garantiye gönderemedim. Tanıdığım birine verdim bakalım tamir etmeyi deneyecek.

Çok güzel yorumlar almış rampage stormy 7.1 aldım ve daha 20 kulanımda falan kulaklık arzalandı yaklasık 200tl almıştım kutusunu atığım için garantiye gönderemedim. Tanıdığım birine verdim bakalım tamir etmeyi deneyecek.
Nereden aldınız. Fake yorum olduğunu düşünüyorum ya da ses kalitesi ve rahatlık konusunda hiçbir bilgisi olmayan insanlardır. Böyle ürünleri forumda araştırıp almanızı öneririm.

Nereden aldınız. Fake yorum olduğunu düşünüyorum ya da ses kalitesi ve rahatlık konusunda hiçbir bilgisi olmayan insanlardır. Böyle ürünleri forumda araştırıp almanızı öneririm.
Hepsi buradadan almiştim. Pedleri acitmiyordu, 2 3 saat boyuncs kulansamda karsiya sesler guzel gidiyordu. Oyunlarda guzel ses kasabiliyodum aslinda. Ama iste cok erken bozuldu.

Hepsi buradadan almiştim. Pedleri acitmiyordu, 2 3 saat boyuncs kulansamda karsiya sesler guzel gidiyordu. Oyunlarda guzel ses kasabiliyodum aslinda. Ama iste cok erken bozuldu.
Bu tarz markaların kullanılma süreleri zaten bu kadar oluyor. İlk başlarda her şey çok güzel ama 1 hafta sonra bir bakıyorsun ses gelmiyor. Bu yüzden bu markaları önermiyoruz. Paranıza yazık olmuş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı