Rampage Kasaya Dik Ekran Kartı Takılır mı?

teodoros

Hectopat
Arkadaşlar ekran kartımı dik takmak için Cooler Master VGA Vertical Card Holder almak istiyorum. Ancak çekincem şu. Ekran kartını dik takınca RAM'lere ya da işlemcinin fanına değer mi?

Deneme şansım da yok, kasam Rampage marka bir kasa. Belki fotoğraflardan anlayabilirsiniz diye sizlere sormak istedim. Teşekkürler.

369406
369407

Son düzenleyen: Moderatör:
7 PCI slotlu kasalara takılabilir. Soğutucu ve RAM'lerle temas etmez.
Kasanızla uyumlu.

Ramlar yüksek ise RAM lere kesin temas ediyor (alt 1cm lik kısımlarına) , ama sorun olmuyor.
Strix vega 56 , corsair vengeance rgb lere değiyor.
Araya küçük silikon bir parça koyuyorum ama ona bile gerek yok. Isınma artışı olmuyor ramlarde.
Strix vga lar için söylüyorum bunu.

CPU soğutucusuna kılpayı değmez gibi duruyor fotoda.
Ama denemeden boşuna 318 TL vermeyin. Uymadı diye iade almazlar!

Kasadan kasaya da farkeder. Yapıları farklı olabilir.
İmkan yaratıp kasayı yanınızda götürün , mesela itopya'ya.
7 PCI slotlu kasalara takılabilir. Soğutucu ve RAM'lerle temas etmez.
Kasanızla uyumlu.
ilk aldığım ürün fps düşüşleri ve kapanmalara sebep olunca değiştirdim, yenisinde sorun yok.
10 üründen 1-2 si geri dönüyor dediler.

Ramler genelde 2-4 veya 1-3 şeklinde takılır ancak en mantıklı olanı anakart kitapçığını kontrol etmek. Tek ve çift kanal için en doğru slotlar orada yazıyordur.
Kitapçığa bakmak en doğrusu tabi.
Fotoda 2 ve 4 gri gözüküyor, büyük ihtimal dual channel slotlar bu ikisidir.

arkadaşlar hem sığdırma konusu hem de ram konusu için her birinize tek tek teşekkürlerimi sunarım. Hayatımda ilk defa ram slotunun senkron olduğunu öğrendim, dediğiniz gibi 2 ve 4. slota takın diyor kitapçıkta. Çok çok teşekkürler eksik olmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı