Rampage KB-R73 alınır mı?

Shrunteer

Femtopat
Daha fazla  
10 yıldan sonra ilk kez klavye almak istedim ve en uygun bütceli klavye olan Rampage klavyesini buldum. İnternette araştırdım fazla olumlu yorum bulamadım. Eğer bu marka klavye veya mouse kullanan varsa söyleyebilir mi iyi olup olmadığını. :)

Kral tam 7 sene olmuş ben bunu set halinde almıştım klavye en az klavye kadar ksliteli mause ve rn az klavye kadar kaliteli mausepad sıfır şaka 7 senedir kullanıyorum mause klavye mause pad küçük cocuklar kac kere düşürdü ustune su döküldü yani titiz felanda kullanılmadı mausepadi kac kere serdim tele mause daha yeni bozuldu klavyede hala sikinti yok ama gecen sol ok tuşu kırıldı mause padde kenardan kumaşı kalktı ama hala onu kullanıyorum şimdi ayni klavye ayni mause u ariyom her yerde bi tane var n11 de sadece klavyeyi 1600 e koymuş kendimi enayi gibi hissetmemek için almiyorum ikinci ellere baktim 1000 den aşağı koyan olmamış hepsine 300tl teklif attım dönen olursa alicam olmazsa yapacak bisey Yok zamanında gorseydim kesinlikle al derdim de bu forumlarda klasik hiç bi seyfen argoda konusurdumda izin verilmiyo anlamayan zottirikler var işte böyle yok o marka böyle sunu tavsiye ederim cart curt çok ta aldirmicaksin bu forumdakileri

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı