Rampage KB-R81 vs Philips SPK8404

Bütçe
300 ₺
Makaleler
3
Yer
Jerusalem
300₺'ye kadar klavye arayışındayım, bu iki model hoşuma gitti. Rampage modeli tam bana hitap ediyor ama markanın adı kötüye çıktığından kafamda soru işaretleri oluştu, bu firmanın kulaklığını kullanıyorum ve 6 aydır bir sorunla karşılaşmadım. Üstüne bu klavye hakkında yapılan sadece 1 tane kötü yoruma denk geldim ki o da satıcı kaynaklıymış.

Diğer yandan Philips SPK8404 da hoşuma gitti. Yine bu firmanın da faresini kullanıyorum ve o da 6 aydan beridir bende, şu an orta tekerleği sorun çıkartıyor.

Şu an ikisi arasında kafama takılan tek soru gerçekten de Blue Switch mi bu klavyeler? Ayrıca 300 ₺'yi geçmeyecek şekilde Blue Switch, bir çok modlu RGB/Rainbow destekli klavye tavsiyeleriniz varsa da iyi olur.

Hiçbirini almayın. Yurt dışından alma şansınız varsa:

Hiçbirini almayın.

Hiç biri bana göre değil, Numpad yok. Gamenote KB435L benim tercih edeceğim iki modelden daha iyi olsa bile hangi Switch kullanılıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı