Rampage KB-R91 alınır mı?

Klavyem geldi gayet güzel ama içi fena bir şekilde toz dolu sizce nasıl silebilirim içindeki tozları?
Tuşları teker teker çıkartıp tuşları silebilirsiniz veya ıslak bir peçete ile yanlarını silebilirsiniz.

Tuşları nasıl çıkartacağım? İçinden tuş çıkarma aparatı falan çıkmadı.
Tuş çıkartma aparatı olmaması normal çünkü mekanik bir klavye değil. Tuşu tutup çıkartın. Olmazsa küçük bir bıçak ile tuşun altına sokup bıçağı yukarıya doğru çekmeye çalış.

Tamam daha sonra denerim şuan üşeniyorum bir sürü tuş var

Oha şimdiden ok tuşlarının tam köşesine basınca çok sert basmam gerekiyor şimdiden bozulmaya başladı.
Tam köşesine derken? Tuşun tam köşesine mi basıyorsunuz? Bir sıkıntı göremiyorum. Eğer sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız iade edebilirsiniz veya garantiye yollayabilirsiniz.

Tam köşesine derken? Tuşun tam köşesine mi basıyorsunuz? Bir sıkıntı göremiyorum. Eğer sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız iade edebilirsiniz veya garantiye yollayabilirsiniz.
Diğer tuşlara göre biraz sert basma hissi oluyor bir ok işareti tuşun da ama çok sıkıntı olmaz.
Bu arada klavyenin tek eksisi tuşa sert basınca çok eğiliyor aşağı doğru klavye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…