FISTIK SARMA Decipat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 988 Yer Pastane Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2020 #11 anilthehunter1 dedi: 20 milyon tıklama ömrü varmış az mı oluyor bu çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen 20M tıklar mısın onu hesapla. CK350 50M tıklama.
anilthehunter1 dedi: 20 milyon tıklama ömrü varmış az mı oluyor bu çok anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sen 20M tıklar mısın onu hesapla. CK350 50M tıklama.
A anilthehunter1 Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 58 16 Eylül 2020 #12 FISTIK SARMA dedi: Tasarım olarak. Gerisine pek güvenmem şahsen. Genişletmek için tıkla... neden kötü deniyor inceleme videolarında suyun içinde bile çalıştı donanım arşivinin videosunda
FISTIK SARMA dedi: Tasarım olarak. Gerisine pek güvenmem şahsen. Genişletmek için tıkla... neden kötü deniyor inceleme videolarında suyun içinde bile çalıştı donanım arşivinin videosunda
M milentiK_8 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 72 16 Eylül 2020 #13 FISTIK SARMA dedi: Tasarım olarak. Gerisine pek güvenmem şahsen. Genişletmek için tıkla... Ama yine de iş görür 7-8 sene boyunca bir de mekanik klavye olması ayrı bir avantaj.
FISTIK SARMA dedi: Tasarım olarak. Gerisine pek güvenmem şahsen. Genişletmek için tıkla... Ama yine de iş görür 7-8 sene boyunca bir de mekanik klavye olması ayrı bir avantaj.
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 16 Eylül 2020 #14 milentiK_8 dedi: Ama yine de iş görür 7-8 sene boyunca bir de mekanik klavye olması ayrı bir avantaj. Genişletmek için tıkla... 7-8 sene aktif olarak kullanılıp sorun çıkarmayan mekanik klavye gösterin. Kaliteli bir mekanik klavye olmadığı sürece mekaniği hiçbir avantajı yok.
milentiK_8 dedi: Ama yine de iş görür 7-8 sene boyunca bir de mekanik klavye olması ayrı bir avantaj. Genişletmek için tıkla... 7-8 sene aktif olarak kullanılıp sorun çıkarmayan mekanik klavye gösterin. Kaliteli bir mekanik klavye olmadığı sürece mekaniği hiçbir avantajı yok.
A anilthehunter1 Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 58 16 Eylül 2020 #15 bloody modellerine baktım rgblileri çok pahalı gibi ve bunun kadar iyi değil tasarımı
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 16 Eylül 2020 #16 anilthehunter1 dedi: bloody modellerine baktım rgblileri çok pahalı gibi ve bunun kadar iyi değil tasarımı Genişletmek için tıkla... Tasarımları gerçekten kötü fakat bloody ürünlerinin cidden kaliteli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki beğenmezseniz Trust 890'a bakabilirsiniz.
anilthehunter1 dedi: bloody modellerine baktım rgblileri çok pahalı gibi ve bunun kadar iyi değil tasarımı Genişletmek için tıkla... Tasarımları gerçekten kötü fakat bloody ürünlerinin cidden kaliteli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki beğenmezseniz Trust 890'a bakabilirsiniz.
M milentiK_8 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 72 16 Eylül 2020 #17 Awdiki dedi: 7-8 sene aktif olarak kullanılıp sorun çıkarmayan mekanik klavye gösterin. Kaliteli bir mekanik klavye olmadığı sürece mekaniği hiçbir avantajı yok. Genişletmek için tıkla... Bu dolar seviyesinde alınabilecek iyi bir klavye.
Awdiki dedi: 7-8 sene aktif olarak kullanılıp sorun çıkarmayan mekanik klavye gösterin. Kaliteli bir mekanik klavye olmadığı sürece mekaniği hiçbir avantajı yok. Genişletmek için tıkla... Bu dolar seviyesinde alınabilecek iyi bir klavye.
A anilthehunter1 Femtopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 58 16 Eylül 2020 #18 Awdiki dedi: 7-8 sene aktif olarak kullanılıp sorun çıkarmayan mekanik klavye gösterin. Kaliteli bir mekanik klavye olmadığı sürece mekaniği hiçbir avantajı yok. Genişletmek için tıkla... hepsiburadada 61 incelemenin ortalaması 4.9 ve çoğu kişi kargodan puan kırmış önceki rampage klavyem de 5 yıl gitti sıkıntı çıkarabildiğini biliyorum çok güvenilir değil ama tipine özelliklerine göre iyi fiyatı
Awdiki dedi: 7-8 sene aktif olarak kullanılıp sorun çıkarmayan mekanik klavye gösterin. Kaliteli bir mekanik klavye olmadığı sürece mekaniği hiçbir avantajı yok. Genişletmek için tıkla... hepsiburadada 61 incelemenin ortalaması 4.9 ve çoğu kişi kargodan puan kırmış önceki rampage klavyem de 5 yıl gitti sıkıntı çıkarabildiğini biliyorum çok güvenilir değil ama tipine özelliklerine göre iyi fiyatı
M milentiK_8 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 72 16 Eylül 2020 #19 Awdiki dedi: Tasarımları gerçekten kötü fakat bloody ürünlerinin cidden kaliteli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki beğenmezseniz Trust 890'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tasarımı çok berbat
Awdiki dedi: Tasarımları gerçekten kötü fakat bloody ürünlerinin cidden kaliteli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki beğenmezseniz Trust 890'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tasarımı çok berbat
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 16 Eylül 2020 #20 RGB'ye göre karar vermeyin. 400+ Lira az para değil. anilthehunter1 dedi: 20 milyon tıklama ömrü varmış az mı oluyor bu çok anlamıyorum Genişletmek için tıkla... 20 milyon yazması bir şey ifade etmiyor. Bu markaların sonu böyle oluyor. Gamepower saber RGB bazen "D" tuşu basmıyor - Technopat Sosyal
RGB'ye göre karar vermeyin. 400+ Lira az para değil. anilthehunter1 dedi: 20 milyon tıklama ömrü varmış az mı oluyor bu çok anlamıyorum Genişletmek için tıkla... 20 milyon yazması bir şey ifade etmiyor. Bu markaların sonu böyle oluyor. Gamepower saber RGB bazen "D" tuşu basmıyor - Technopat Sosyal