Rampage KB-R96 Ultimate nasıldır?

hepsiburadada 61 incelemenin ortalaması 4.9 ve çoğu kişi kargodan puan kırmış önceki rampage klavyem de 5 yıl gitti sıkıntı çıkarabildiğini biliyorum çok güvenilir değil ama tipine özelliklerine göre iyi fiyatı
Ben tavsiye etmem. Sizin tercihinize kalmış, belki uzun süreler boyunca sıkıntısız kullanırsınız belki sürekli sorun yaşarsınız, bunu şansınız belirler.

RGB'ye göre karar vermeyin. 400+ Lira az para değil.

20 milyon yazması bir şey ifade etmiyor.
Bu markaların sonu böyle oluyor. Gamepower saber RGB bazen "D" tuşu basmıyor - Technopat Sosyal
internette arattım hiç sorun bulamadım bu klavyeyle ilgili belki bu ürün düzgündür çok da reklamı yapılmış her youtubera göndermişler nerdeyse bence sağlam model ama rgbsi güzel sağlam 400 lira civarında klavye öneriniz varsa bakabilirim

Ben tavsiye etmem. Sizin tercihinize kalmış, belki uzun süreler boyunca sıkıntısız kullanırsınız belki sürekli sorun yaşarsınız, bunu şansınız belirler.

Haklı.
Bir Rampage uzun gitti diye Rampage mükemmel olmuyor bir CM sıkıntılı çıktı diye CM berbat olmuyor hepsinde sıkıntı çıkabilir biz yardım etmeye çalışıyoruz karar zaten sizin bizim değil.

Anladım sıkıntı çıkabilir diyorsunuz ama hiçbir sitede olumsuz yorum görmedim 1 tane bile hiç başlık da açılmamış bu klavyeyle ilgili güvenilir gibi geldi bana siz de biraz araştırır mısınız bu klavyeyi lütfen

Everest, Frisby, Gamepower gibi markaları ölümüne savunanlar bu ürünler arıza çıkarınca yazdıkları olumlu yorumları olumsuz olarak değiştirmiyorlar. En nihayetinde canına tak edenler "tuş bozuldu, ne yaparım?" diye forumda konu açıyor.

İtopya'da ekipman indirimlerini takip edin. XPG'nin uygun ürünleri oluyor.

Anladım sıkıntı çıkabilir diyorsunuz ama hiçbir sitede olumsuz yorum görmedim 1 tane bile hiç başlık da açılmamış bu klavyeyle ilgili güvenilir gibi geldi bana siz de biraz araştırır mısınız bu klavyeyi lütfen.

Çünkü sitelerdeki kişiler 1 gün kullanıp yorum yazıyor bir günde 10TL klavyede bile sıkıntı çıkmaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı