Rampage KB-R96 Ultimate nasıldır?

Anladım sıkıntı çıkabilir diyorsunuz ama hiçbir sitede olumsuz yorum görmedim 1 tane bile hiç başlık da açılmamış bu klavyeyle ilgili güvenilir gibi geldi bana siz de biraz araştırır mısınız bu klavyeyi lütfen
Burada kimse diğer markalardan sponsorluk almış değil, önermememizin sebebi sizin çok iyi bir klavye almanıza engel olmakta değil. Burada yardımcı olmaya çalışıyoruz ve kendim Rampage ve Gamepower ürünlerini kullandım ve ciddi bir problem yaşamadım ama bu onu iyi bir marka yapmaz. Biraz kendiniz araştırırsanız ne kadar pişman olunduğunu görürsünüz, burada rampage önerenler alıp, pişman olup ,sizide madur etmek isteyenler veya çokta bilgisi olmayanlar.

Burada kimse diğer markalardan sponsorluk almış değil, önermememizin sebebi sizin çok iyi bir klavye almanıza engel olmakta değil. Burada yardımcı olmaya çalışıyoruz ve kendim Rampage ve Gamepower ürünlerini kullandım ve ciddi bir problem yaşamadım ama bu onu iyi bir marka yapmaz. Biraz kendiniz araştırırsanız ne kadar pişman olunduğunu görürsünüz, burada rampage önerenler alıp, pişman olup ,sizide madur etmek isteyenler veya çokta bilgisi olmayanlar.
tamam o zaman almayacağım ama trust markasını da hiç duymadım güvenilir mi

R6 Rampage'de benim güveneceğim neredeyse tek ürün 3 senedir üretiliyor.
Rampage olsa da kendini kanıtlamış bir ürün.
Ne kadar Rampage önermesemde bunu öneririm.
Trust'ı İngilizcede çevir bakalım(bu şakaydı ben hiç Trust ürün inceleme bakmadım araştırmadım sağlam gibi duruyor) :)

R6 Rampage'de benim güveneceğim neredeyse tek ürün 3 senedir üretiliyor.
Rampage olsa da kendini kanıtlamış bir ürün.
Ne kadar Rampage önermesemde bunu öneririm.
Trust'ı İngilizcede çevir bakalım(bu şakaydı ben hiç Trust ürün inceleme bakmadım araştırmadım sağlam gibi duruyor) :)
İsmi güven olan bir marka hiç güvenli gelmiyor :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı