Rampage KB RX63 alınır mı?

Hocam zaten adam 1 2 sene götüren bir şey istiyor onlar biraz abartı olmaz mı?
Hocam niye abartı olsun? Bütçesinde sağlam ve kaliteli klavye alırsa satarken de yakın fiyata satacağı için her türlü işine gelir ki bahsettiğim ülkemizde bilinmeyen yurt dışında bilinen markaların klavyeleri 1000-2200TL bandında eğer birkaç tuşu basmayan klavye satmaya kalkarsa aşırı ucuza satar.
%60 kullanabilecekse ve yurt dışından gelmesini bekleyebilecekse aşırı ucuza en az 1-2 yıl götürecek sağlam klavyeler var. Örnek Gk61.

Hocam niye abartı olsun? Bütçesinde sağlam ve kaliteli klavye alırsa satarken de yakın fiyata satacağı için her türlü işine gelir ki bahsettiğim ülkemizde bilinmeyen yurt dışında bilinen markaların klavyeleri 1000-2200TL bandında eğer birkaç tuşu basmayan klavye satmaya kalkarsa aşırı ucuza satar.
%60 kullanabilecekse ve yurt dışından gelmesini bekleyebilecekse aşırı ucuza en az 1-2 yıl götürecek sağlam klavyeler var. Örnek gk61.

%60'ın olayı ne hocam bilmediğimden soruyorum.

Membran düşünürsen Logitech G213 Prodigy veya corsair K55 RGB Pro XT dışında klavye alınmaz. İkisi de 1KHz. Rampage mekanikde alınmaz.

Arkadaşlar birkaç gündür mekanik oyuncu klavyesi arıyorum bütçem 1.500-2.500 civarı.

Sepette 1700 TL ve uzun kullanıma uygunmu sizce alınır mı? Veya başka bir öneriniz var mı?
2 Senedir kullanıyorum oyuncu klavyesi hiçbir sıkıntısını görmedim ayrıca küçük olduğundan dolayı temizlemeside kolay ama alıcaksan brown switch al blue swtich te çok fazla yay sesi geliyor küçük klavye seviyorsan alabilirisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı