Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hocam bence de Rampage almayın. Alacaksanız da şimdi sorduğunuz gibi sorarak almak en mantıklısı. İllaki kullanan arkadaşlarımız vardır onların görüşlerine göre alırsınız.
Hocam ben bu modeli kullanıyorum, bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Ama fazla bir kalite bekleme çok önermiyorum. RGB seviyesi vs. ayarlanıyor. Tuş sesi mekanik değil sadece tok bir sesi var. Üzerine biraz daha koyup daha kaliteli bir markadan almanı tavsiye ederim.
Çoğu kişi doğru söylemiş. Everest, Rampage gibi markalardan uzak durmalısınız. Sebebi de ucuz ve kalitesiz malzemelerden dolayı genellikle klavyelerinin ömrü kısa oluyor. Birkaç ay içerisinde harf silinmesi, harf basmaması ya da yay sorunu gibi şeylerle karşılaşmanız olası. Üstteki arkadaşın dediği gibi bütçeniz nedir? Daha iyi bir klavye önerisinde bulunmak isteriz.