Rampage KBR 210 alınır mı?

Beyler başlıkta da yazdığım gibi Rampage KBR 210 mekanik klavye alınır mı? Kullananlar varsa yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210215_230910_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20210215_230910_com.whatsapp.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu konuyu inceleyebilirsiniz :). Karar sizin. Görünüş açısından Redragon olanı bir tık aşağıda benim gözümde. Razer tercih ederdim.
Ama razer olan mekanik değil herhangi bir sıkıntı çıkarmı veya klavye ne kadar dayanır

Hocam, söyleyin ne kadar para verdiler? Daha fazlasını verelim ama şu cümleleri duymayalım. Rica ediyorum. Fikrinize saygım var fakat,

Şunun gibi kesinlik içeren cümlelere dayanamıyorum.

Şu an ciddi söylüyorum çok alındım para falan vermediler. Eğer benim elimde ki iyiyse ve başkalarında kötüyse anladık ki boşuna dememişler elektronik şans işi diye.

Ama Razer olan mekanik değil herhangi bir sıkıntı çıkar mı veya klavye ne kadar dayanır.

Bilmiyorum. Deneyimlemedim. Mekanik tercih ediyorsanız diğerini seçebilirsiniz.

Şu an ciddi söylüyorum çok alındım para falan vermediler. Eğer benim elimde ki iyiyse ve başkalarında kötüyse anladık ki boşuna dememişler elektronik şans işi diye.

Kırdıysam kusura bakmayın. Fikrinizi belirtmekte özgürsünüz. İyi olup olmaması biraz da klavyeden ne beklediğinize bağlı. Şans işine dönebiliyor iş.

Bu arada cümlem kesinlik içerir ben bu klavyeyi 3 senedir kullanıyorum 3 ve hiç sıkıntı yaşamadım eğer hala benimle ilgili düşüncelerin aynıysa ver madem ver fazlasını senin doğru bulduğun klavyeyi övelim ben bunu öveceksem neden kafasız gibi 250-300 TL verdim zamanında?
Şu anda kullandığım klavyeyle ilgili eğer senin söylediklerin doğruysa bilmem ne kadar doğru hiç okumadım yorumları ama şans işi olduğunu anlıyoruz ya da kullananlarda var bir şey benim ki gıcır gıcır.

Bu arada cümlem kesinlik içerir ben bu klavyeyi 3 senedir kullanıyorum 3 ve hiç sıkıntı yaşamadım eğer hala benimle ilgili düşüncelerin aynıysa ver madem ver fazlasını senin doğru bulduğun klavyeyi övelim ben bunu öveceksem neden kafasız gibi 250-300 TL verdim zamanında?
Şu anda kullandığım klavyeyle ilgili eğer senin söylediklerin doğruysa bilmem ne kadar doğru hiç okumadım yorumları ama şans işi olduğunu anlıyoruz ya da kullananlarda var bir şey benim ki gıcır gıcır.

Anlıyorum. Kendini avutmak böyle olsa gerek. Hayırlı olsun diyelim inşallah uzun süre kullanırsınız daha da. İyi günler.

Anlıyorum. Kendini avutmak böyle olsa gerek. Hayırlı olsun diyelim inşallah uzun süre kullanırsınız daha da. İyi günler.

Ya sen imalı konuştukça ben geriliyorum klavyeyle alakalı. Ne için kendimi avutayım ya kötüyse kötüdür vallaha ben bilmem isterse dışarıda 1 puan alsın benim elimde ki çok iyi ya da benim ki KB-R33 değil ben öyle diye aldım.
Sağ ol da daha uzun süre kullanmam en fazla 1 sene çünkü dakdilo sesi çıkaran klavye alacağım.

Ya sen imalı konuştukça ben geriliyorum klavyeyle alakalı. Ne için kendimi avutayım ya kötüyse kötüdür vallaha ben bilmem isterse dışarıda 1 puan alsın benim elimde ki çok iyi ya da benim ki KB-R33 değil ben öyle diye aldım.

Yahu hocam. Dalga geçmiyorum. Kötülemiyorum. Tek isteğim şu. Ben Rampage markasının şu model klavyesini kullanıyorum. Memnunum. Herhangi bir sıkıntı görmedim. Deyin. Ama tutturuyorsunuz markayı ve modeli övmeye. Çok iyi klavyedir diyorsunuz. Şimdi Rampage KB-R33 kullanan ve memnun olmayan bir vatandaş sizin bu yorumunuzu görünce sinirlenmez mi? Tartışmaya devam etmeyelim. Hayırlı uğurlu olsun hayrını görün.

Yahu hocam. Dalga geçmiyorum. Kötülemiyorum. Tek isteğim şu. Ben Rampage markasının şu model klavyesini kullanıyorum. Memnunum. Herhangi bir sıkıntı görmedim. Deyin. Ama tutturuyorsunuz markayı ve modeli övmeye. Çok iyi klavyedir diyorsunuz. Şimdi Rampage KB-R33 kullanan ve memnun olmayan bir vatandaş sizin bu yorumunuzu görünce sinirlenmez mi? Tartışmaya devam etmeyelim. Hayırlı uğurlu olsun hayrını görün.

Teşekkür ederim sende aldığın şeylerin hayrını gör de senin söylediğin mantıkla o zaman kimse burada bir şeyi övemez şimdi ben överim RTX 3090 biri mağdur olmuştur beğenmemiştir sinirlenir anlattığın mantık bu ama neyse uzatmayalım.
Hadi allaha emanet 16 GB RAM kaçar.

Beyler bu son olsun :) 3 klavyeden birisini seçebilir misiniz kusura bakmayın sizide bayağı uğraştırdım

Beyler bu son olsun :) 3 klavyeden birisini seçebilir misiniz kusura bakmayın sizide bayağı uğraştırdım

Hyperx in klavyesi bana daha mantıklı geldi

Hyperx in klavyesi bana daha mantıklı geldi
ama mekanik olmadığı için biraz redragon klavyeye doğru kaydım

Beyler bu son olsun :) 3 klavyeden birisini seçebilir misiniz kusura bakmayın sizide bayağı uğraştırdım.

HyperX'in klavyesi bana daha mantıklı geldi.

Sesli olsun diyorsanız Redragon usas, sessiz olsun istiyorsanız Razer veya HyperX hangisini severseniz. Şuda olabilir.
Yani membran istiyorsanız hangisi içinize sindiyse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı