Ama razer olan mekanik değil herhangi bir sıkıntı çıkarmı veya klavye ne kadar dayanırŞu konuyu inceleyebilirsinizİnceleme: Razer Cynosa Lite
Merhabalar, bugün size Razer Cynosa Lite klavyemin incelemesini yazacağım, çok detaylı bir inceleme olmayacak. Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Bu benim ilk incelemem olacağı için yanlışlarım olabilir, şimdiden özür diliyorum. Ekleyip çıkarmamı istediğiniz şeyler olursa bana söyleyebilirsiniz...www.technopat.net
. Karar sizin. Görünüş açısından Redragon olanı bir tık aşağıda benim gözümde. Razer tercih ederdim.
Hocam, söyleyin ne kadar para verdiler? Daha fazlasını verelim ama şu cümleleri duymayalım. Rica ediyorum. Fikrinize saygım var fakat,
Şunun gibi kesinlik içeren cümlelere dayanamıyorum.
Ama Razer olan mekanik değil herhangi bir sıkıntı çıkar mı veya klavye ne kadar dayanır.
Şu an ciddi söylüyorum çok alındım para falan vermediler. Eğer benim elimde ki iyiyse ve başkalarında kötüyse anladık ki boşuna dememişler elektronik şans işi diye.
Bu arada cümlem kesinlik içerir ben bu klavyeyi 3 senedir kullanıyorum 3 ve hiç sıkıntı yaşamadım eğer hala benimle ilgili düşüncelerin aynıysa ver madem ver fazlasını senin doğru bulduğun klavyeyi övelim ben bunu öveceksem neden kafasız gibi 250-300 TL verdim zamanında?
Şu anda kullandığım klavyeyle ilgili eğer senin söylediklerin doğruysa bilmem ne kadar doğru hiç okumadım yorumları ama şans işi olduğunu anlıyoruz ya da kullananlarda var bir şey benim ki gıcır gıcır.
Anlıyorum. Kendini avutmak böyle olsa gerek. Hayırlı olsun diyelim inşallah uzun süre kullanırsınız daha da. İyi günler.
Ya sen imalı konuştukça ben geriliyorum klavyeyle alakalı. Ne için kendimi avutayım ya kötüyse kötüdür vallaha ben bilmem isterse dışarıda 1 puan alsın benim elimde ki çok iyi ya da benim ki KB-R33 değil ben öyle diye aldım.
Yahu hocam. Dalga geçmiyorum. Kötülemiyorum. Tek isteğim şu. Ben Rampage markasının şu model klavyesini kullanıyorum. Memnunum. Herhangi bir sıkıntı görmedim. Deyin. Ama tutturuyorsunuz markayı ve modeli övmeye. Çok iyi klavyedir diyorsunuz. Şimdi Rampage KB-R33 kullanan ve memnun olmayan bir vatandaş sizin bu yorumunuzu görünce sinirlenmez mi? Tartışmaya devam etmeyelim. Hayırlı uğurlu olsun hayrını görün.
Hyperx in klavyesi bana daha mantıklı geldiBeyler bu son olsun3 klavyeden birisini seçebilir misiniz kusura bakmayın sizide bayağı uğraştırdım
![]()
Razer Cynosa Lite RZ03-02742100-R3L1 Usb Kablolu Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Cynosa Lite RZ03-02742100-R3L1 Usb Kablolu Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ama mekanik olmadığı için biraz redragon klavyeye doğru kaydımBeyler bu son olsun3 klavyeden birisini seçebilir misiniz kusura bakmayın sizide bayağı uğraştırdım
![]()
Razer Cynosa Lite RZ03-02742100-R3L1 Usb Kablolu Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Cynosa Lite RZ03-02742100-R3L1 Usb Kablolu Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hyperx in klavyesi bana daha mantıklı geldi
Beyler bu son olsun3 klavyeden birisini seçebilir misiniz kusura bakmayın sizide bayağı uğraştırdım.
![]()
HyperX'in klavyesi bana daha mantıklı geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.