Beyler başlıkta da yazdığım gibi Rampage kbr 210 mekanik klavye alınır mı? Kullananlar varsa yazabilir mi?
Bence git hiç durma Rampage KB-R33 al ben kullanıyorum belki de kaç kere çay-su döküldü hala sapasağlam 9 renk modu var ve 5. renk modunda kırmızı, sarı, beyaz vs. bu renkleri tek kullanabiliyorsun 9. renk modunda da senin ortamındaki sese göre ışık değişiyor 8. modda da tuşlara basınca renk değişiyor. 1. mod Rainbow mod ve daha var yani bunlar bazıları.
Redragon varken Rampage alınmaz.
Sen bilirsin ama unutma KB-R33 adamı yüz üstü bırakmaz bak Rampage değil KB-R33 diyorum çünkü o kendisi başka bir marka gibi çok iyi klavye gıcır gıcır makrosu da var sana bunu 3-4 sene deneyimlemiş biri söylüyor.
Ne oluyor neden üzgün ifadesi koyuyorsunuz?
1000 kişi sorun yaşadı ama 1 kişi sorun yaşamadığı için sence o alınır mı?
2 tane daha klavye atıyorum bu sefer hangisi olsun.
![]()
Razer Cynosa Lite RZ03-02742100-R3L1 Usb Kablolu Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer Cynosa Lite RZ03-02742100-R3L1 Usb Kablolu Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON Usas Rgb Blue Switch Mekanik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
yok ya kalsın kb-r33 pek beni etkilemedi1000 kişi?güldürme beni çok iyi klavyedir.
Buradan Redragon ama bence KB-R33 bir bak istersen Google'den falan YouTube'den izle videolarını.
1000 kişi?güldürme beni çok iyi klavyedir.
Buradan Redragon ama bence KB-R33 bir bak istersen Google'den falan YouTube'den izle videolarını.
Güldürme beni çok iyi klavyedir.
Buga girdi sanırım platformHocam, söyleyin ne kadar para verdiler? Daha fazlasını verelim ama şu cümleleri duymayalım. Rica ediyorHocam sizce razer cynosa lite mi yoksa Redragon k553 nü
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.