Rampage KBR 210 alınır mı?

Beyler başlıkta da yazdığım gibi Rampage KBR 210 mekanik klavye alınır mı? Kullananlar varsa yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210215_230910_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_20210215_230910_com.whatsapp.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler başlıkta da yazdığım gibi Rampage kbr 210 mekanik klavye alınır mı? Kullananlar varsa yazabilir mi?

Bence git hiç durma rampage kb-R33 al ben kullanıyorum belki de kaç kere çay-su döküldü hala sapasağlam 9 renk modu var ve 5. renk modunda kırmızı, sarı, beyaz vs. bu renkleri tek kullanabiliyorsun 9. renk modunda da senin ortamındaki sese göre ışık değişiyor 8. modda da tuşlara basınca renk değişiyor. 1. mod Rainbow mod ve daha var yani bunlar bazıları.

Bence git hiç durma Rampage KB-R33 al ben kullanıyorum belki de kaç kere çay-su döküldü hala sapasağlam 9 renk modu var ve 5. renk modunda kırmızı, sarı, beyaz vs. bu renkleri tek kullanabiliyorsun 9. renk modunda da senin ortamındaki sese göre ışık değişiyor 8. modda da tuşlara basınca renk değişiyor. 1. mod Rainbow mod ve daha var yani bunlar bazıları.

Redragon varken Rampage alınmaz.

Redragon varken Rampage alınmaz.

Sen bilirsin ama unutma KB-R33 adamı yüz üstü bırakmaz bak Rampage değil KB-R33 diyorum çünkü o kendisi başka bir marka gibi çok iyi klavye gıcır gıcır makrosu da var sana bunu 3-4 sene deneyimlemiş biri söylüyor.
Noluyor neden üzgün ifadesi koyuyorsunuz?

Sen bilirsin ama unutma KB-R33 adamı yüz üstü bırakmaz bak Rampage değil KB-R33 diyorum çünkü o kendisi başka bir marka gibi çok iyi klavye gıcır gıcır makrosu da var sana bunu 3-4 sene deneyimlemiş biri söylüyor.
Ne oluyor neden üzgün ifadesi koyuyorsunuz?

1000 kişi sorun yaşadı ama 1 kişi sorun yaşamadığı için sence o alınır mı?

2 tane daha klavye atıyorum bu sefer hangisi olsun

1000 kişi sorun yaşadı ama 1 kişi sorun yaşamadığı için sence o alınır mı?

1000 kişi? :D güldürme beni çok iyi klavyedir.

2 tane daha klavye atıyorum bu sefer hangisi olsun.

Buradan Redragon ama bence KB-R33 bir bak istersen Google'den falan YouTube'den izle videolarını.

1000 kişi? :D güldürme beni çok iyi klavyedir.

Buradan Redragon ama bence KB-R33 bir bak istersen Google'den falan YouTube'den izle videolarını.

Hocam, söyleyin ne kadar para verdiler? Daha fazlasını verelim ama şu cümleleri duymayalım. Rica ediyorum. Fikrinize saygım var fakat,

Güldürme beni çok iyi klavyedir.

Şunun gibi kesinlik içeren cümlelere dayanamıyorum.

Şu konuyu inceleyebilirsiniz :). Karar sizin. Görünüş açısından Redragon olanı bir tık aşağıda benim gözümde. Razer tercih ederdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı