Rampage KL-R58 1599 TL

Makaleler
1
Daha fazla  
Hocam fiyatı bana fazla geldi Rampage klr 88 kullanıcısıyım zamanında bende şoktan almıştım birkaç haftada gıcırtı sesleri duyulucak şekilde başladı şu anda kullanıyorum yüksek ses çıkmaya devam ediyor bu Rampage koltuklar yerine xDrive hawk koltuklar alınabilir.

Bu üründe gözüme güzel gözüktü bu ürünün şikayetleri de sesten onu alacağıma bunu alırım hem kumaş koltuğum olmuş olur hem de daha az param gider.

Alınabilir olduğunu düşünüyorum.

O zaman o düşüncenizden vazgeçin hocam. Deri koltuk önermeyin, aldırmayın, almayın. Aşırı terletiyor. Hava almadığı için çok terletiyor. Deri kulaklık ve koltuk önermeyin almayın aldırmayın hocam çok kötü. Ben de çok ta ki koltuğun kurbanı oldum. Şu an mecburiyetten kullanmıyorum. En kısa zamanda kumaş koltuğa geçeceğim.

Rampage almayın kardeşim. 10 TL olsa da almayın. 1 yıldır gacır gucur çat çut seslerden bıkıp arabanın arkasına atıp Esenyurt'ta Segment İletişim'in deposuna gittim. Onlarca iade Rampage sandalye var.

Oradaki müşteri hizmetleri sıfırıyla değiştirelim dedi. Ürünü inceleyen usta sağolsun beni bi köşeye çekip alma bunlardan mal hepsi sorunlu dedi diye kabul etmedim. Üst modelini ücretsiz verelim dediler yine kabul etmedim. Para iadesi aldım.

Hocam fiyatı bana fazla geldi Rampage klr 88 kullanıcısıyım zamanında bende şoktan almıştım birkaç haftada gıcırtı sesleri duyulucak şekilde başladı şu anda kullanıyorum yüksek ses çıkmaya devam ediyor bu Rampage koltuklar yerine xDrive hawk koltuklar alınabilir.

Bu üründe gözüme güzel gözüktü bu ürünün şikayetleri de sesten onu alacağıma bunu alırım hem kumaş koltuğum olmuş olur hem de daha az param gider.

Konuyu öne çıkartıyorum ama bu koltuktan alınmaz hocam.

xDrive da Rampage de kimseye tavsiye etmem.
Elimde xDrive en çok kullanılan modellerinden biri var ismini tam bilmiyorum ama xDrive koltuk yazdığınızda göreceğiniz ilk 10 koltuktan biri her neyse, bel sorunlarımızdan dolayı aldık fakat şu anda ne koltuğu arkaya yatıran kol düzgün çalışıyor elle ayarlıyorsunuz normalde çektiğinde geri geliyordu yukarıya, onun dışında oturduğumuz yerde kalçamızın izi çıktı artık ve rahat değiller.
Yakın bir fiyata aldığım fileli ofis koltuğu ise çok daha iyi ve rahat, deri değil yani yazları daha rahat geçirmek için ideal. Şunu kesinlikle söyleyebilirim genel olarak oyuncu koltukları sanıldığı kadar rahat değiller çoğu kişi çok basit konforsuz koltuklardan geçtiği için iyi olduğunu sanıyor oysaki ofis koltuklarına bakarsanız genel olarak daha iyiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı