Çözüldü Rampage klavye garantiye nasıl gönderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blauwband

Hectopat
Rampage KB-R19 MANLY ürününü alalı yaklaşık 10 ay civarı oldu ve "D" tuşu teklemeye başladı. Garantiye vermek istiyorum. Kim ile iletişime geçeceğimi bilmiyorum?

NOT: Hepsiburada üzerinden satın aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
444 78 99 numaraları, arayıp bildirin durumunuzu.

Rampage KB-R19 manly ürününü alalı yaklaşık 10 ay civarı oldu ve "D" tuşu teklemeye başladı. Garantiye vermek istiyorum. Kim ile iletişime geçeceğimi bilmiyorum?

Not: Hepsiburada üzerinden satın aldım.

Benim Rampage sn R1 kulaklığı var 4 kere garantiye gönderdim hiçbir sorun yaşamadım üstelik bir hata da değil hepside kendim hattan ortadan 2'ye ayrımıştım kablolarını kemirmiştim.
VS. ürünü tamir etmiyorlar değişim yapıyorlar üstelik 0. ürünle bu yüzden Rampage adamdir ve kargo ücretsiz oluyor kutusunu faturasını ve garanti kağıdıyla beraber gönderin bir sorun yaşamazsınız.

Cevabınız için teşekkürler ama sanırım bugün cumartesi olduğu için müşteri hizmetleri çalışmıyor aradım direkt kapandı aramak dışında farklı bir yolla iletişime geçebilir miyim?
Cevabınız için teşekkürler ama sanırım bugün cumartesi olduğu için müşteri hizmetleri çalışmıyor aradım direkt kapandı aramak dışında farklı bir yolla iletişime geçebilir miyim?

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı