Rampage marka monitör alınır mı?

İsminde Rampage James Donkey Dragos Turbox Izoly geçen herhangi bir şeyi kesinlikle ama kesinlikle almayın.

Hocam James Donkey'in SSD'lerini kullanıyorum 2 senedir? Şöyle söyleyeyim birisini 1 TL'ye diğerini 65TL'ye aldım. 2 3 kere arıza yaptılar ama 1 hafta içinde garantisiyle birlikte çözülüyor yani sıfırını veriyorlar. Eğer uygun fiyataysa ne bileyim 240GB'lik SSD 500TL JD 300TL ise o zaman alınabilir.

Not: Kusura bakmayın konudan bağımsız yorum yaptım.

Hani fp en ucuz IPS Rampage monitör 3900TL. O fiyata 24G2spu ve iiyama gibi monitörler var.

Yukarıdaki yazan arkadaşımız Rampage savunuculuğu yaptığını zannetmiyorum Rampage'in fiyatına göre ürünleri var beklentinize göre daha doğrusu beklentiniz yüksekse fiyat yükselir beklentiniz F/P ise ona göre bir fiyat sunar.

Cidden mi?

Hocam son kez söyleyeyim. Rampage denen markaya bulaşmayın.
hocam merhabalar lg almayı düşünuyorum veyas asus ta olabilir şikayetvar ve diğer sitelerde çok şikayet var güzel ve sağlam bir monitör gibi duruyor ama özünde çok sorun çıkaran bir ürün şans işi resmen

sadece link attım düşünüyorum diye adamlar almayayım evime kadar gelicek nerdeyse :D

Son düzenleme:
hocam merhabalar lg almayı düşünuyorum veyas asus ta olabilir şikayetvar ve diğer sitelerde çok şikayet var güzel ve sağlam bir monitör gibi duruyor ama özünde çok sorun çıkaran bir ürün şans işi resmen

sadece link attım düşünüyorum diye adamlar almayayım evime kadar gelicek nerdeyse :D
Hocam bütçeyi arttıralım, şunu alın.

Eviniz nerdeydi hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı