Rampage monitör alınır mı?

SlangeBey

Centipat
Daha fazla  
Rampage Crimson CR25R180 25" 180Hz 0.5ms HDMI DP FreeSync G-Sync FHD Fast IPS Gaming monitör.

Bu marka monitörü satın aldım sizce kötü mü yaptım? Benim için 180Hz ve 0.5ms olması çok iyi geldi gözüme hoşuma gitti satın aldım.
3800TL bir fiyatı vardı normalde fiyatları 4000 4200 TL arasında gidip gelmekte ben uygun bir firmadan satın aldım.
Fikirleriniz ve görüşleriniz benim için çok önemli, yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya Rampage-Gamepower-Gamebooster gibi markalar Çin menşei kalitesi vasat-orta arası oem üreticilerin ürünlerini satıyorlar genelde tavsiye edilmez.

Ancak gidip 3700 TL vermişsiniz hani 10 bin TL falan verseniz baya kötü olmuş denilir de alınmış zaten işinizi fazlasıyla görür normal bir kullanıcı fark etmez bile dert etmeyin.

O bütçelerde Msi falan bulabilirdiniz belki de sorun değil yani dediğim gibi oynarken işinizi görür fazlaca.

Çok da marka bilmişliği yapılmamalı belli bütçelerde yoksa herkes 1500 lira bütçede Razer kulaklık al, şu monitörü al diye bitmez. Rampage in falan da güzel ürünleri oluyor kullanın geçin. Büroya ikinci el 3 aylık pc aldım Dragos monitör var evde de Lenovo Legion serisi var aradaki farkı nadiren görüyorum (Lenovo daha iyi tabi) göz alışıyor zaten oyuna-diziye vs odaklanırken.

Daha sanırım geçen hafta MSI'ın bir monitörü vardı aynı fiyata, 180 Hz, 0,5 veya 1ms, IPS panelli. Rampage'in hiçbir ürünü alınmaz.

Çin menşeili ürünleri var. Nasıl kaliteli oluyor? Anlatabilir misin?
Demek ki hiç kaliteli ürün kullanmamış kızmayın hemen :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı