Rampage neden sevilmiyor?

Yer
Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Daha fazla  
Şahsen kulaklığını 4 yıldır, günde 2-3 defa 1.5 metre yükseklikten düşürmeme rağmen en ufak bir cızırtı, mikrofon cızırtısı vb. yok. Ayrıca 9-10 saat kulağımda. Ne terleme yapıyor, ne de rahatsız ediyor. 70 lira gibi bir fiyata almıştım, şu an 130 TL civarında.

Model: sn-R'u7.

Neden sevilmiyor bu Rampage?

Diğer çoğu markalarla kıyaslandığında malzeme kalitesi ciddi anlamda berbat. Ucuza ürün satmak için bazı şeylerden kısıyorlar. Sizin tek bir ürününüzde sıkıntı yok diye diğer ürünlerde sıkıntı olmayacak diye bir şey yok. 2 adet Rampage kulaklığım oldu, birinin jakı bilgisayar içinde kaldı, diğeri kırıldı. Şu an Rampage klavye kullanıyorum, bunda sıkıntı yok.

Şahsen kulaklığını 4 yıldır, günde 2-3 defa 1.5 metre yükseklikten düşürmeme rağmen en ufak bir cızırtı, mikrofon cızırtısı vb. yok. Ayrıca 9-10 saat kulağımda. Ne terleme yapıyor, ne de rahatsız ediyor. 70 lira gibi bir fiyata almıştım, şu an 130 TL civarında.

Model: sn-R'u7.

Neden sevilmiyor bu Rampage?

Kulaklıkları gerçekten F/P ama kasaları güç kaynakları falan kötü.

Ben de Rampage KM-R1 klavye + mouse setini almıştım 3-4 yıl önce. Mouse bozuldu, klavyem sağlam.

Rampage, Gamepower, James Donkey vb. markalar, kaliteli markalar değil. Bir Logitech mouse alırsın 10 yıl kullanırsın bir Rampage mouse alırsın yarın da bozulabilir, 1 yıl sonra da. Genel olarak, sağlam olmayan ürünler üretiyorlar ama güzel ürettikleri ürünler de var mesela size denk gelmiş. Bu ihtimal milyonda bir falan.

Bu modele:
Bir de SN-RW1 Rampage modeline bakın.

Şimdi ise buna bakın:
Sonra ise buna:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı