Rampage Papido Plus alınır mı?

Haggis

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar ben Blue Switch klavye kullanıyorum ancak geçen gün MediaMarkt'a gittmi ve baktım ki klavyenin hissiyatı çok daha iyi bana Rampage rapido Plus gibi klavye önerebilir misiniz hissiyat bakımından. Yoksa ise Rampage rapido Plus nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Blue Switch klavye kullanıyorum ancak geçen gün MediaMarkt'a gittmi ve baktım ki klavyenin hissiyatı çok daha iyi bana Rampage rapido Plus gibi klavye önerebilir misiniz hissiyat bakımından. Yoksa ise Rampage rapido Plus nasıldır?

Rampage almayın. Redragon K568r güzeldir.
Daha güzel önerileri diğer arkadaşlar yapabilir mavi Switch pek bilmiyorum. Ancak tek bildiğim K568r klavyenin alacağınız her türlü Rampage Game Booster vs. markalardan alacağınız 1000 TL fiyatındaki üründen daha iyi olacağı. Çünkü alınan her Rampage ürün sonrası genellikle 1-2 ay sonra "tuş basmıyor" gibi konular açılıyor.

Rampage'in ürünleri pek dayanıklı değildir ama klavyelerinde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Hissiyatını sevdiysen alabilirsin.

Özellik belli başlı ürünlerde çok fazla sorun var. Onlardan değil ise yaklaşık 4-5 ay götürür.
Peki böyle mekanik hisli klavye önerebilir misiniz hissiyatı çok güzel geldi de.
Rampage in kulaklık ve farelerinin ne kadar dandik olduğunu biliyorum ama klavyesini 7-8 ay kullananlar var.
Peki öneriniz var mı mekanik hisli?

Rampage'in kulaklık ve farelerinin ne kadar dandik olduğunu biliyorum ama klavyesini 7-8 ay kullananlar var.

Vardır tabii yok değildir ancak bu şanslıysan olur. Yani teknoloji biraz şans işi. Ancak 10 Rampage üründen örneğin 8'i bozuluyor ise 10 Corsair üründen 2'si bozulur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı