Rampage pişmanlık mıdır?

Arkadaşlarım Rampage alma pişman olursun diyor. Sizce Rampage pişmanlık mıdır?
3 yıl kullandığım kulaklıkları pek rahat değildi. Ama ses kasma konusunda sıkıntısı yoktu. Ve yine 3 yıldır kullandığım klavyesi hala taş gibi. Hatta ondan yazıyorum şuan. Aldığım Rampage mouse ise 6 ay sonra bozuldu.
 
Hocam sanırım 4 veya 5 sene önce Everest sgm X-10 (Rampage ile aynı firma tarafından üretiliyor diye biliyorum.) Almıştım. 2 sene boyunca beni gayert iyi bir şekilde götürdü fakat orta tuşun içerisinde bir şeyi kırılmıştı/çıkmıştı bilmiyorum tam olarak ve bu yüzden sayfaları aşağı indirirken yukarı falan çıkıyordu. LoL oynayan birisiyim ekran kendi kendine yaklaşıyordu değiştirmek zorunda kaldım. Ama o 2 sene boyunca gayet rahat bir şekilde kullanmıştım. Şu an da Rampage SN-R1 kulaklık kullanıyorum. Fiyatına göre memnun olduğum bir kulaklık. Bunlar çevre donanımlarıydı fakat bilgisayar bileşenleri olarak gerçekten kötü işler çıkarıyorlar heleki PSU'ları çok kötü.

Çöp denilecek bir marka değil ama daha iyisi varken neden alalım ki.
 
Rampage'in birçok ürünü pek önerilmiyor. Fakat bazı ürünleri gerçekten F/P olduğu için, bütçe de kısıtlı ise alınabilir. 1.5 yıldır Rampage SN-R5 kulaklığını kullanıyorum. Ürünü düzgün ve temiz kullandığınız müddetçe kolay kolay bir sorun yaşamazsınız.
 
Son düzenleme:
İstisnalar hariç pişmanlığın ta kendisidir. 5 kere servise yolladım 5 kere de aynı sorunları ile geri yolladılar.

Mahalle bilgisayarcılarını toplayarak teknik servis adı altında çalışıyorlar. Beş para etmez çoğu ürünü.

Çin'den alıp marka bastığı Fury X (fiyatına alınmaz), drop Plus(pahalı ülkede ve Çin'den daha iyi sürümü daha uyguna alınabiliyor) gibi ürünleri harici berbat ve kalitesiz ürünler.

100₺ daha az vermek için riske atmaya değmez. Düzgün ve kaliteli ürünler almakta fayda var 50-100 daha vererek.
 
Selam Rampage Rogue Kırmızı kulaklığı mevcut. Evet pişmanlıktır. 20.03 fatura kesiliş tarihi. 1 ay da askerdeydim 15 gün de tatilde. Aldıgım günden itibaren şu vakte kadar 6 ayda 3 kere kulaklık bozuldu garantiye gitti. Segment Bilgisiyar teknik servisiyle ilgileniyor. İlgisizlik had safhada. 6 ayda 3 kere garantilik olan kronik bozuk ürünlerine çare üretmiyorlar benle de iletişime geçmiyorlar onlara yazmama rağmen.. lol
 

Yeni konular

Geri
Yukarı