Rampage pişmanlıktır

Geçen ay, Rampage kulaklık almıştım ve daha 1 hafta olmadan RGB'leri yandı. 2 gün sonra ipi koptu. Ondan 3-4 gün sonrada içindeki tüm vidalar çıktı. Şu anda çok rahatsız ediyor. 220 TL vermiştim. Rampage pişmanlıktır. Almayın, aldırtmayın.
350 TL verdim arada bir sol kulağı bozuluyor. Almayın aldırmayın.
 
Ben sana alma demiştim :) Sense beni dinlemedin ve aldın, buyur sonucu bu.

Rampage kesinlikle alınmaz demeyelim, belli başlı modelleri güzel ve alınabilir ama genel olarak kalitesiz ürünleri var. Üstüne bu tarz ürünler genel olarak şansa da dayanıyor, mesela ben Rampage ile neredeyse hiç sorun yaşamadım çünkü hem şansıma iyi ürünler geldi hem de düzgün kullandım. Şu anda Rampage Sector kullanıyorum ve zerre sorun yaşamadım, umarım da yaşamam.
 
160₺ Rampage X-Quadro kulaklık aldım ve RGB ışıkları o kadar parlak ki gece lambası olarak kullanıyorum. Fakat mikrofonu ve ses kalitesinden şaşırtıcı bir şekilde memnunum. Yine de uzak durun. 🙂
 
Ben mouse'unu kullanıyorum bir yıldır hala sapasağlam ama aldığımda bozulma riskini göze alarak almıştım güzel indirim vardı.

(Bu konuları ve marka hakkında söylenilenleri görmesem övmeye devam edebilirdim o derece iyi dayandı bendeki ürün.)
 
Şu dönemde fiyatları yüksek ve diğer markaların daha önceki fiyatlarından satış yaptıkları için kaliteli ve bilindik oldukları sanıldığı için tercih ediliyor genelde. Evet fiyatları eski kaliteli olabilen ürünler gibi ama piyasa değişti ve fiyatlar doğal olarak arttı. 50-100₺'lik Rampage olmuş 200-300₺ ve kaliteli sanılıyor. Almayın, aldırmayın çünkü bozulunca tekrar başka bir ürün almanız gerekince ilk başta almadığınız daha yüksek fiyatlı ürünün fiyatını vermiş olacaksınız. Dedikleri gibi ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
 

Geri
Yukarı