İnceleme Rampage Plower K60 Kutu açılışı

Hocam sanırım RMP yazıyor.

Rampage'in kendi Switch'leri diye biliyorum. Malum o Switch'lerin hali de belli zaten.

Son resimde red switchin altında şeffaf bir yazıyla switch üreticisinin ismi yazıyor, orada ne yazıyor? Fotoğrafta okunması zor.
Switch Rampage tarafından yapılmış, RMP yazıyor.

Malum o Switch'lerin hali de belli zaten.
Sizinle tekrar rampage konusunda görüşmek güzel, her zamanki gibi Rampage i gömmek için elinizden geleni yapıyorsunuz <3, Switchlerden şimdilik memnunum, bir kaç güne size bildirim yine

Sizinle tekrar Rampage konusunda görüşmek güzel, her zamanki gibi Rampage'i gömmek için elinizden geleni yapıyorsunuz <3, Switch'lerden şimdilik memnunum, birkaç güne size bildirim yine

Rampage'i gömmek gibi bir amacım yok. Ürünleri belli zaten. Bu ürün daha yeni piyasaya çıktı, sorunlarını bilmiyoruz. Umalım da Rampage ilk kez güzel bir klavye çıkarmış olsun. Hayırlı olsun ayrıca.

%60 klavye merakım yok ama alıyorsam Amazon'da çok fazla klavye var ucuza. Onlardan birini alırım çünkü yüksek ihtimal bu klavyenin de Switchleri o ucuz klavyeler kadar olur.

Hayırlı olsun. Her ne kadar harflerin boyutu biraz büyük olsa da görünüşü hoşuma gitti, ledleri de baya parlak sanırsam. Onun dışında, F tuşlarının, ins/home/del/end gibi yazı yazarken işimizi kolaylaştıran tuşların veya yön tuşlarının direkt olarak olmaması sizi rahatsız etti mi merak ettim. Ben bu yüzden 82 tuşlu kompakt modellerden almayı düşünüyorum, F tuşlarını kullandığım oyunlar oynuyorum çünkü :d

F tuşlarının, ins/home/del/end gibi yazı yazarken işimizi kolaylaştıran tuşların veya yön tuşlarının direkt olarak olmaması sizi rahatsız etti mi merak ettim.
Hayatım boyunca ilk kez %60 bir klavye kullandığım için tabi ki de değişik geldi. Özellikle bu incelemeyi yazarken zorlandım açıkçası. Alışmak zor.

Selamlar, 1 gün aktif bir şekilde kullandım ve yavaş yavaş %60 ve mekanik hissine alıştım, çınlama sesi kulaklık vb. takıyorsanız anlaşılmıyor hatta ben PC fanında bile duyamadım yukarıda biraz abartmışım, kısayollar sayesinde klavyede olmayan tuşları çok rahat kullanabiliyorsunuz. Basmayan tuş vb. yok.

Son düzenleme:
Merhabalar bende klavyeyi almayı düşünüyorum çınlama derken nasıl bir çınlama ? Ve memnunmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…