Rampage PSU alınır mı?

3060 ı o psuya emanet etmek hakaret olur.
Corsair, FSP , Thermaltake, NZXT, Asus gibi markalar kullanılmalı.

Rampage'ın 600W PSU'sunu kullanıyorum. 2 yıl oldu. Tık demedi ve sessiz çalışıyor. İyi bir PSU olmadığı için akım korumalı prizle kullanıyorum.

Sizce PSU'yu değiştirmem lazım mı? Değiştirmem lazımsa PSU neden kötü veya neden iyi?
C4 diyenleri bi' kenara alalım önce.

İyi değil, incelemesi olmadığı sürece net şekilde diyebileceğimiz tek şey klasik grup düzenlemeli giriş seviyesi bir ünite olduğu. Ha yüksek ihtimal Japon kapasitörü bıraktım Teapo veya Elite kapasitör de yoktur, genelde bu segmentte ChengX ve Capxon çıkar ki onlar da Çinli ve pek de iyi sayılmayan üreticilerdir.

Bütçen varsa hemen değiştirebilirsin, yoksa da idare edip sonra değiştirebilirsin. Elinde patlar diye bir şey yok her zaman, biraz şebeke biraz da şans işi.

Parçalar ne alaka?

PSU'nun içinde kondansatör gibi parçalar var bu parçaların kalitesi belli değil. Bazı markalar japanese condansator diyerek ve markasını belirterek kaliteli olduğunu belirtiyorlar. İçinde ne kullanıldığı belirsiz üründe ne idü belirsiz dandik kondansatörlerin ömrü de kısa olacaktır :D

Rampage'ın 600W PSU'sunu kullanıyorum. 2 yıl oldu. Tık demedi ve sessiz çalışıyor. İyi bir PSU olmadığı için akım korumalı prizle kullanıyorum.

3 senedir 500W olanını kullandım sonra keyfe keder değiştirdim yeni ekran kartı alınca yine de tık dememişti.

PSU'nun içinde kondansatör gibi parçalar var bu parçaların kalitesi belli değil. Bazı markalar japanese condansator diyerek ve markasını belirterek kaliteli olduğunu belirtiyorlar. İçinde ne kullanıldığı belirsiz üründe ne idü belirsiz dandik kondansatörlerin ömrü de kısa olacaktır :D

Hangi parçalar mesela?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı