Rampage PSU Alınır Mı?

Arkadaşlar sizin söylediklerinize bakıyorum da, bu sefer 80Plus sertifikası önemsiz bir hal almaya başladı. Madem önemsiz biz niye buna dikkat ediyoruz?

Ben indirimli fiyatindan bahsetmiyordum ki. Indirimsiz fiyatlarina bir goz atin.

Siz indirimsiz alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rampage 650Wattlık güç kaynağı kullanıyorum. Güç kaynağı bana sıkıntı yaratmadı ancak gerçekten çok Coil Whine sorunu var. Vatan bilgisayardan 360TL gibi bir fiyata almıştım 9 ay önce.

Rampage 650Wattlık güç kaynağı kullanıyorum. Güç kaynağı bana sıkıntı yaratmadı ancak gerçekten çok Coil Whine sorunu var. Vatan bilgisayardan 360TL gibi bir fiyata almıştım 9 ay önce.
Garanti kapsamına giriyor. Geri gönderin. Değiştirilecektir.

Örnek olarak Seasonic vermişsin biraz araştır dostum kaç kişinin Seasonic marka PSU’su Coil Whine ve yanma problemi yaşamış.

Burda 295 TL...
😀 😀 😀 Coil Whine bir sorun değil. Coil
Örnek olarak Seasonic vermişsin biraz araştır dostum kaç kişinin Seasonic marka PSU’su Coil Whine ve yanma problemi yaşamış.

Burda 295 TL...
Tamam işte Seasonic bir marka ve on yıl arkasında. Rampage'ın arkasında kimi bulacaksın. Yanmaz mı dedik. Ayrıca Coil Whine bir problem değil. Biraz translate kullanın bari. Bobin sızlaması demek. Basit ve önemsiz bir durum. bobin dediğin şey ses yapar. Şişerse değiştirilir. Konu bu değil. bilmediğin konularda konuştuğun için konu uzadı. 80 plus sertifikasının gerçekliğine sahte olmadığına dayanıp Rampage diyorsun. Ama o sertifikanın ne olduğunu sınırlarını amacını neyi kapsadığını bilmiyorsun. Konu bu aslında. Ve sorunlu bir durum aslında.

Biraz ingilizcen varsa araştır. Ondan sonra yaz buraya. Ecos consulting isimli uluslararası firmanın gönüllü bir faaliyeti ile 2004'te başlamış. Ve para karşılığı sertifikalandırılan bir şey. Ahkam kesmeden önce gir google'a 80 plus şartnamesinin neyi kapsadığını öğren.
Bileşeni kötü olan psu gayet de verimli olur. Dayanıklılığı farklıdır. Boşuna Seasonic 10 yıl garanti vermiyor ürünlerine.
Ayrıca bu düşünce yapısıyla siz Platoon marka PSU’ların sertifika alacağına inanıyorsunuzdur.

Ayrıca bu düşünce yapısıyla siz platoon marka PSU’ların sertifika alacağına inanıyorsunuzdur.

Konu çarpıtmayla bir yere varıp, anlamsız ve dayanaksız fikir ileri sürüşünüzün keyfini çıkaramazsınız. Böyle bir tartışma şekli yok. Önce donanın öğrenin bir zahmet ne nedir değildir. Öncesi sonrası kaynağı vs. araştırmanızı yapın sonra istediğiniz kadar ahkam kesin. Mesela bir zahmet siz bulun bize de öğrenelim Rampage abinin cemaziyül evvelini. :):):):)

Arkadaşlar sizin söylediklerinize bakıyorum da, bu sefer 80Plus sertifikası önemsiz bir hal almaya başladı. Madem önemsiz biz niye buna dikkat ediyoruz?

Siz indirimsiz alabilirsiniz.

80+ sertfikasi sizin de bildiginiz gibi %80 verimliliği oldugunu garanti eden bir sertfika. 80+ onemli degil diye bir sey diyemeyiz fakat tek basina bir isimize yaramaz. Kotu komponentler ile yapilmis PSU’lar (Everest gibi) 80+ sertfikasi olsa bile diğer PSU’lar kadar omurlu olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı