Rampage PSU bomba mı?

Adult Çitler

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
Geçen ay PC topladığımda kasa olarak Rampage 600W PSU'lu bir kasa tercih etmiştim. Çocuğun biri gelmiş 'Rampage alınır mı bomba o sjsjsj' tipi bir yorum yapmış. Tamam Rampage aşırı kaliteli bir marka değil ama ülkede kullanan binlerce insan var. Rampage PSU'su patlayan 3 5 kişi say desem sayamaz. Hayır kasaya 900 TL gibi bir para vermişim adam heves kırmaktan başka bir şey yapmıyor. Merak edenler için kasa linkini bıraktım. İyi forumlar.

Geçen ay PC topladığımda kasa olarak Rampage 600W PSU'lu bir kasa tercih etmiştim. Çocuğun biri gelmiş 'Rampage alınır mı bomba o sjsjsj' tipi bir yorum yapmış. Tamam Rampage aşırı kaliteli bir marka değil ama ülkede kullanan binlerce insan var. Rampage PSU'su patlayan 3 5 kişi say desem sayamaz. Hayır kasaya 900 TL gibi bir para vermişim adam heves kırmaktan başka bir şey yapmıyor. Merak edenler için kasa linkini bıraktım. İyi forumlar.

Tüm serisi bomba gibi patlıyor ama yıkıcı değil.

Ülkede kullanan binlerce insan var diye o marka kaliteli olmuyor. Zaten kullananların çoğu ucuz diye satın alıyor. Şırnak'ta ki askerlerimize gönderebilirsiniz PSU'yu el yapımı bomba niyetine kullansınlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı