garantisi var bişey olmaz herhalde6 Ay oldu hala kullanıyorum bir sorun yapmadı bana elektrik kesilse de. Tabii siz de nasıl olur bilemem kaliteli PSU'lara göre daha riskli olduğu kesin ama 100'de 100 patlar bozulur diye bir şey de yok.
garantisi var bişey olmaz herhalde6 Ay oldu hala kullanıyorum bir sorun yapmadı bana elektrik kesilse de. Tabii siz de nasıl olur bilemem kaliteli PSU'lara göre daha riskli olduğu kesin ama 100'de 100 patlar bozulur diye bir şey de yok.
Arkadaşlar bu sistemi aldım. Her şey iyi fakat PSU kötü. Bu PSU beni ne kadar idare eder? Günde 2 saat PC'ye giriyorum. Sistem bu:
INTEL 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-GIGABYTE H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 9400F-ZOTAC 1660 SUPER-GIGABYTE H310M H 2.0-CRUCIAL 480GB-8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Garanti hizmeti nasıl peki?PSU garantisi var. Garantisi bitince değiştirirsiniz.
Sisteminizi patlattıktan sonra garanti olması ne yazar?Garantisi var, bir şey olmaz herhalde.
Markadan markaya değişir. Everest, Frisby, Rampage, Hadron ve aklıma gelmeyen kalitesiz birçok markada da geçerli. Marka belirtirseniz çok daha iyi yardımcı oluruz.Bu sadece Rampage için mi geçerli, diğer PSU'lar için de geçerli değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.